Art & Design

Tuesday, 01 March 2022 20:40

Η BSB συνεργάζεται με την εικαστικό Αγγελική Αγγελίδη για καλό σκοπό

Rate this item
(0 votes)
Η BSB συνεργάστηκε με αξιόλογους καλλιτέχνες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η BSB συνεργάστηκε με αξιόλογους καλλιτέχνες οι οποίοι δημιούργησαν ένα σχέδιο ο καθένας, αφιερωμένο στην Ημέρα της Γυναίκας.


Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν για αυτό τον σκοπό είναι η σπουδαία εικαστικός Αγγελική Αγγελίδη, η Καρολίνα Ροβύθη, και ο Thodoris Lalagas.

 

 



Ισχύει για αγορές άνω των 120 ευρώ σε όλα τα καταστήματα και online και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Μέσα από τις πωλήσεις της συγκεκριμένης συλλογής, θα ενισχύσει σημαντικά το έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «ΔΙΟΤΙΜΑ», ο οποίος παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στήριξης έμφυλης βίας και ενδυνάμωσης των γυναικών.

 

 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα από τα τέσσερα συλλεκτικά t-shirt για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.


Η BSB συνεργάστηκε με αξιόλογους καλλιτέχνες οι οποίοι δημιούργησαν ένα σχέδιο ο καθένας, αφιερωμένο στην Ημέρα της Γυναίκας.

Last modified on Tuesday, 01 March 2022 21:40

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση