Beauty

Wednesday, 27 October 2021 13:51

Αυτό είναι το προϊόν που έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πωλήσεις! - Δείτε βίντεο

Rate this item
(0 votes)
Αν και ο ορός είναι δημοφιλής για τις ικανότητές του στην βελτιστοποίηση του δέρματος, τα έσοδα πηγαίνουν επίσης σε καλό σκοπό! Τον Σεπτέμβριο, το brand ανακοίνωσε ότι το ένα τοις εκατό όλων των πωλήσεων από το Skin Tint της θα πάει στο «For The Planet». Στόχος του: να φυτευτούν ένα εκατομμύριο δέντρα μέχρι το τέλος του 2023.


ILIA Super Serum Skin Tint SPF 30!

Ένας αγνός όρος με μεταλλικά στοιχεία, χρώμα για ήπια κάλυψη και SPF 30 που ενισχύει τα οφέλη περιποίησης της επιδερμίδας.

Το προϊόν με δείκτη SPF και χρώμα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Το πρώτο προϊόν με αυτού του είδους τη σύνθεση συνδυάζει το skincare, το μακιγιάζ και την αντηλιακή προστασία σε ένα μοναδικό εύκολο βήμα: ένας ορός με ανάλαφρη σύνθεση που χαρίζει στην επιδερμίδα σας μια μοναδική αίσθηση. Η σύνθεσή του διαθέτει δείκτη προστασίας SPF 30, περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου χωρίς χρήση νανοτεχνολογίας (ασφαλής θωράκιση της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA, UVB, UVC, μπλε φως και την υπέρυθρη ακτινοβολία) και διατίθεται σε 18 πρωτοφανείς αποχρώσεις.

 

 


Με σύνθεση από μείγμα Υαλουρονικών Οξέων, φυτικού Σκουλενίου (Squalane) και Νιασιναμίδης, εξομαλύνει τον τόνο, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και απαλύνει τις ατέλειες, ενώ, όταν απορροφάται, χαρίζει ένα φυσικό, δροσερό αποτέλεσμα.


Και αυτός ο σούπερ ορός δεν σταματά εκεί: δημιουργεί επίσης έναν φυσικό φραγμό στο πλαίσιο της περιποίησης της επιδερμίδας σας—θωρακίζει την υγρασία, χαρίζει όγκο και ενισχύει τα οφέλη του κατά 200%. Επιπλέον, δεν περιέχει σιλικόνες, αρώματα, χημικά στοιχεία και έλαια, ενώ είναι μη φαγεσωρογόνο και ασφαλές για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Με αντηλιακή προστασία για αναβαθμισμένη περιποίηση.

 

Είναι επίσης απαλλαγμένο από σιλικόνη, άρωμα και λάδι. Η πραγματική υγρή φόρμουλα μπορεί να αναμειχθεί με τα δάχτυλά σας ή με ένα πινέλο και μπορεί να στρωθεί για περισσότερη κάλυψη.

 

Αν και ο ορός είναι δημοφιλής για τις ικανότητές του στην βελτιστοποίηση του δέρματος, τα έσοδα πηγαίνουν επίσης σε καλό σκοπό! Τον Σεπτέμβριο, το brand ανακοίνωσε ότι το ένα τοις εκατό όλων των πωλήσεων από το Skin Tint της θα πάει στο «For The Planet». Στόχος του: να φυτευτούν ένα εκατομμύριο δέντρα μέχρι το τέλος του 2023.

Νιασιναμίδη: Βοηθά στην εξομάλυνση της υφής της επιδερμίδας
Φυτικό σκουαλένιο: Βοηθά στην εξισορρόπηση και τη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας
Υαλουρονικό οξύ (μακρο + μικρο): Διεισδύει σε διαφορετικές στιβάδες της επιδερμίδας, χαρίζει όγκο στην επιδερμίδα και θωρακίζει την υγρασία

Last modified on Wednesday, 27 October 2021 14:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση