Beauty

Thursday, 02 December 2021 13:36

Νομίζεις πώς δεν έχεις χρόνο για μάσκες προσώπου; Η Natura Siberica σου δίνει τη λύση

Rate this item
(0 votes)
Οι μάσκες προσώπου έχουν μπει πλέον στην συνηθισμένη μας ρουτίνα ομορφιάς, μαζί με τα καθαριστικά προσώπου, τις κρέμες ημέρας και νύχτας και τις κρέμες ματιών.

Και επειδή η καθημερινότητα μας απορροφά από την καθημερινή και αναγκαία φροντίδα του προσώπου μας, η Natura Siberica μας δίνει τη λύση για άμεσο και λαμπερό αποτέλεσμα!

Η πιο φανταστική μάσκα είναι εδώ και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Δοκίμασε την DETOX ORGANICS Sakhalin μάσκα προσώπου, συνδυάζοντάς τη με το εξαιρετικό τζελ της ίδιας σειράς, για εξισορρόπηση της επιδερμίδας και αύξηση της σφριγηλότητας και της λάμψης.

Για καλύτερο και άμεσο αποτέλεσμα, εφάρμοσε το τζελ πριν την καθημερινή σου κρέμα προσώπου. Η μάσκα προσώπου πρέπει να εφαρμόζεται πάντα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Επιλέξτε το κατάλληλο καθαριστικό προσώπου ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και αφού καθαρίσετε το δέρμα σας με αυτό, ταμπονάρετε ελαφρά με μια πετσέτα χωρίς να τρίβετε για να απομακρύνετε την υγρασία. Η καλύτερη στιγμή για την εφαρμογή της μάσκας είναι μετά το ντους όπου το δέρμα μας έχει μαλακώσει και οι πόροι είναι ανοιχτοί λόγω των υδρατμών.

Η εταιρία καλλυντικών Natura Siberica είναι η αγαπημένη εταιρία όσων αγαπούν τα φυσικά προϊόντα ομορφιάς. Η καινοτόμος επιχείρηση είναι η πρώτη που δημιούργησε και συνεχίζει να δημιουργεί  βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή. Η Natura Siberica με την χρήση των ειδικών βοτάνων και των φυτών ανέπτυξε μια μοναδική και αποτελεσματική σειρά  βιολογικών καλλυντικών τα οποία, μάλιστα, είναι πιστοποιημένα από την ICEA, τον  κορυφαίο οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ιταλία.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση