Print this page
Saturday, 04 December 2021 00:37

TikTok’s lip balm: Σπάει τα ταμεία και είναι το ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα

Rate this item
(0 votes)
 Τι κάνει αυτό το βάλσαμο για τα χείλη τόσο μοναδικό;

Η εποχή των εορτών είναι προ των πυλών, πράγμα που σημαίνει ότι τσεκάρουμε νέα προϊόντα και τάσεις μόνο για τη χειμερινή περίοδο. Με όλες τις νέες μάρκες, σετ δώρων και συλλογές ομορφιάς που κυκλοφορούν, μπορεί να είναι εύκολο να χαθείτε στις επιλογές. Αλλά ένα κορυφαίο προϊόν που αξίζει να προσέξετε είναι το Balm Frost Lip Balm του Tom Ford. Μεταξύ της εμβληματικής συσκευασίας κραγιόν Tom Ford και της λαμπερής επικάλυψης σφαίρας του βάλσαμου, το βάλσαμο έχει κάνει πάταγο τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στα καταστήματα.

Τι κάνει αυτό το βάλσαμο για τα χείλη τόσο μοναδικό; Το πιο προφανές είναι ότι το Balm Frost του Tom Ford διαθέτει ένα βαρύ στρώμα εκτυφλωτικού ανοιχτού ροζ γκλίτερ στο εξωτερικό του βάλσαμου για τα χείλη. Όχι μόνο η φόρμουλα δίνει στα χείλη σας μια πλούσια, λαμπερή απόχρωση, αλλά συστατικά όπως το βούτυρο καριτέ βοηθούν επίσης στην ενυδάτωση των χειλιών σας.

 

Η Beauty influencer Meredith Duxbury εξέτασε πρόσφατα το Balm Frost στο TikTok και προτείνει να εφαρμόσετε το βάλσαμο πάνω από μια πιο σκούρα απόχρωση κραγιόν για να αναδείξετε και να ενισχύσετε τη λάμψη και την εμφάνιση των χειλιών σας. Μερικοί χρήστες λατρεύουν επίσης να το φορούν μόνο του για μια υπόδειξη γυαλάδας. Ανεξάρτητα από το πώς το φοράτε, ένα είναι σίγουρο: αυτό το βάλσαμο θα ήταν το τέλειο δώρο διακοπών για κάθε λάτρη της ομορφιάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meredith Duxbury (@meredithduxbury)

Last modified on Saturday, 04 December 2021 01:12
It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle