Beauty

Saturday, 04 December 2021 01:16

Blush Is Back: Το έντονο ρουζ είναι τάση και βρήκαμε το απόλυτο item - Δείτε πώς θα το εφαρμόσετε

Rate this item
(0 votes)
Όσον αφορά στα απαραίτητα για την τσάντα μακιγιάζ, το ρουζ μπορεί να πέσει χαμηλά στη λίστα.

Ένα  ρουζ στα μήλα έχει μια διαχρονική γοητεία, αλλά το ρουζ καθώς το επίκεντρο της εμφάνισής σας πιθανότατα σας μεταφέρει πίσω στη δεκαετία του '80. Ωστόσο, το έντονο statement ρουζ είναι τάση.

Οι φανταχτερές εμφανίσεις σε ρουζ εμφανίστηκαν στην Anna Sui για την Άνοιξη 202, και ο διασημότερος makeup artist Ermahn Ospina λέει ότι οι διαφορετικές τάσεις του ρουζ κυμαίνονται «από απαλούς μονοχρωματικούς τόνους έως πολύ χρωματισμένες αποχρώσεις» τόσο εντός όσο και εκτός πασαρέλας. Το ρουζ εξυπηρετεί πάντα έναν ευρύτερο σκοπό, συμβάλλοντας στην επίτευξη μιας επιθυμητής εμφάνισης.

 

 

Ο Ospina πιστεύει ότι το statement ρουζ επιστρέφει επειδή είναι ένα προϊόν all-in-one που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. «Ένα ρουζ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο στα μάγουλα αλλά και στα βλέφαρα, και αν χρησιμοποιείτε κρεμ ρουζ, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα χείλη για να δημιουργήσετε ένα γρήγορο φυσικό αλλά εντυπωσιακό βλέμμα μακιγιάζ», είπε ο Ospina.

Μια άλλη τάση που βασίζεται στο ρουζ που είδαμε πρόσφατα είναι το ρουζ «που σαρώνει ελαφρώς τη σκιά των ματιών στους κροτάφους και κάτω ή πάνω από τα ζυγωματικά».

Είτε παίζετε με το ρουζ σας και το απλώνετε με νέους, μοντέρνους τρόπους είτε το σύρετε κατά μήκος των ζυγωματικών σας με μια πιο παραδοσιακή μορφή, προτείνεται να σφίξετε τα χείλη σας μέχρι να δείτε τα ζυγωματικά σας να σκάνε και μετά να εφαρμόσετε το ρουζ "πιο ψηλά κατά μήκος του μάγουλου για να ανασηκώστε ελαφρά το πρόσωπο."

 

Δοκιμάστε το Victoria Beckham Beauty Cheeky Posh Cream Blush Stick!

 

Αυτό το ρουζ stick που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το οποίο διατίθεται σε πέντε ερωτικά χρώματα, υπόσχεται μακροχρόνια χρήση. Το ρουζ που εξομαλύνει το δέρμα μπορεί να σας δώσει ένα φυσικό ξέπλυμα ή ένα πλήρες ροδαλό μάγουλο, ανάλογα με το πόσο απλώνετε. Επιπλέον, επειδή είναι μια κρεμώδης φόρμουλα, δεν θα καθίσει σε λεπτές γραμμές.

Last modified on Saturday, 04 December 2021 01:28

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση