Beauty

Monday, 06 December 2021 22:31

Οι πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις ανά ηλικία - Τι προτιμούν οι γυναίκες στα 40

Rate this item
(0 votes)
Η Πλαστική Χειρουργική γνωρίζει στις μέρες μας μια διαρκώς αυξανόμενη προβολή και δημοφιλία.

Όλο και περισσότεροι άντρες και γυναίκες κάθε χρόνο προσφεύγουν στις υπηρεσίες της είτε για να βελτιώσουν την όψη τους είτε για να αποκαταστήσουν κάποια δυσμορφία. Δεν έχουν όλες οι ηλικίες, όμως, τις ίδιες απαιτήσεις. Ας δούμε πώς κατανέμονται ανά ηλικία οι συνηθέστερες επεμβάσεις της Πλαστικής Χειρουργικής.

Οι γυναίκες στα 40 τους έχουν πολύ μεγαλύτερη πρόσβαση σε τέτοιου είδους πληροφορίες από τις μητέρες τους. Έχουμε επίσης περισσότερες επιλογές αντιγήρανσης άμεσα διαθέσιμες, γεγονός που κάνει το 40 το νέο 30 και μερικές φορές ακόμη και το νέο late 20s. Για να μάθουμε ποιες διαδικασίες μας κάνουν να δείχνουμε νεότεροι από ό,τι κάναμε παλιά...

 

Κορυφαίοι αμερικανοί χειρουργοί αποκαλύπτουν ποιες θεραπείες είναι πιο δημοφιλείς σε αυτή τη γενιά.

 

-  Botox Cosmetic,  Xeomin και Dysport πρώτα στη λίστα

«Παγώνουν» την κίνηση των μυών για να μειώσουν τις γραμμές γύρω από το μέτωπο και τα μάτια, τα fillers όπως το Juvéderm, το Restylane και το RHA κάνουν ό,τι μπορούν για να αποκαταστήσουν τον χαμένο όγκο και να δώσουν στο πρόσωπο τη νεανική του λάμψη.

-Οι ασθενείς  αναζητούν ενίσχυση κολλαγόνου για να βοηθήσουν στην εξουδετέρωση των επιπτώσεων της γήρανσης.

 

- Πολλές γυναίκες από τα μέσα έως τα τέλη των σαράντα αρχίζουν να σκέφτονται την βλεφαροπλαστική ανάλογα με το στάδιο γήρανσης και την ανατομία τους.

 

-Είτε με χειρουργικά μέσα είτε με ενέσιμη τεχνική, το πρόσωπο στα 40  επωφελείται από κάποιο μικρό lifting.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν περιμένουν πια μέχρι να γίνουν 70 ή 80 ετών για να κάνουν λίφτινγκ και νομίζω ότι με μια τόσο γρήγορη ανάρρωση, χωρίς να παίρνετε αναλγητικά μετά την επέμβαση και να είστε σε θέση να επιστρέψετε στον πολυάσχολο τρόπο ζωής σας, υπάρχουν πολλά credits για ένα μίνι λίφτινγκ», εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός του Σικάγο, Sam Speron, MD. «Ένα μίνι λίφτινγκ διαρκεί περίπου 30 λεπτά με τοπική αναισθησία και πολλοί γιατροί, όπως εγώ, μπορούν να το κάνουν στο ιατρείο».

 

-Body Contouring

 

«Λόγω της πανδημίας, βλέπουμε όλο και περισσότερες συμβουλές για επεμβάσεις διαμόρφωσης περιγράμματος σώματος», εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Joseph Russo, MD, Newton Center, MA. «Οι ασθενείς θέλουν θεραπείες που τους κρατούν νέους με ελάχιστο χρόνο διακοπής λειτουργίας και εξαιρετικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένου του περιγράμματος με λιποαναρρόφηση και BodyTite και CoolSculpting για τη μείωση του επίμονου λίπους στις περιοχές-στόχους και τη γλυπτική του σώματός τους».

 

 

 

Last modified on Monday, 06 December 2021 22:53

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση