Beauty

Tuesday, 14 December 2021 23:15

Γιορτάστε την ωραιότερη εποχή του χρόνου στο Beefbar Athens!

Rate this item
(0 votes)
Γιορτάστε την ωραιότερη εποχή του χρόνου στο Beefbar Athens!


Τα εκλεκτά μενού με τα εορταστικά πιάτα του Beefbar Athens και το αγαπημένο Sunday Brunch που επιστρέφει, θα ενθουσιάσουν τους επιλεκτικούς foodies.
Το Beefbar Athens «ντύνεται» γιορτινά και σας περιμένει τις φετινές γιορτές να απολαύσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα ειδικά σχεδιασμένα μενού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε μια λαμπερή ατμόσφαιρα στον αγαπημένο γαστρονομικό προορισμό της Αθηναϊκής Ριβιέρας.


Οι κλασικές Χριστουγεννιάτικες γεύσεις αναβαθμίζονται με το μοναδικό twist του Beefbar, και ο chef Παναγιώτης Ρέτζης παρουσιάζει signature προτάσεις που θα χαρίσουν μια μοναδική festive dining εμπειρία στους φίλους του Beefbar Athens. Σε κάθε πιάτο δίνεται η επιλογή για wine pairing, με κλασικές αλλά και premium ετικέτες, ενώ ένα “welcome glass of champagne” είναι ο καλύτερος τρόπος να για ξεκινήσουν οι καλεσμένοι το εορταστικό γεύμα με στυλ και λάμψη.


Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όσοι επιλέξουν να υποδεχτούν το 2022 στο Beefbar Athens, θα απολαύσουν ένα festive live set.

FESTIVE DINING


Christmas Eve Menu


Welcome


Beef Ribeye Ham & Savory Panettone


Set menu


Winter Chestnut Salad
Tartare & Tartine
Black Angus Prime Filet Tournedos Rossini
Main course (choice of)
Wellington Black Angus Prime Filet
Homemade Ravioli stuffed with wild mushrooms, parmesan crème, crispy Kobe Cecina & fresh black truffle


Dessert
Christmas Ornaments
New Year’s Eve Menu


Welcome
Kobe Beef Prosciutto & Savory toasted Panettone


Set menu
King Crab Salad
Black Angus filet and Oysters Surf & Turf
Kobe Beef Gyozas


Main course (choice of)


Wagyu Filet 200gr, accompanied by a Foie Gras Purée & Gravy
Homemade Lobster Ravioli, Beurre Blanc & Fresh White Truffle
Dessert


Festive Souffle


WHAT’S NEW: Το Sunday Brunch επιστρέφει στο Beefbar Athens!


Το Beefbar Athens συνεχίζει την new age παράδοση του Sunday Brunch και επιστρέφει, ύστερα από τη ζήτηση πολλών, για να δώσει ένα νέο νόημα στις Κυριακές μας και να συστήσει το ανανεωμένο “Beefy Brunch”.


Οι φανατικοί του brunching μπορούν να απολαύσουν ξανά τα κλασικά πιάτα-σημεία αναφοράς ενός Κυριακάτικου brunch, όπως τα αυγά σε διάφορες παραλλαγές, με πρωταγωνιστές τα eggs on cocotte, eggs pané & potatoes και chili avocado toast, ενώ από το μενού δεν λείπουν οι γλυκές επιλογές με τα cinnamon rolls, το New York style cheesecake και τα αγαπημένα σε όλους pancakes με το twist της λευκής σοκολάτας και της sauce από φράουλα και raspberry να κλέβουν την παράσταση.
Ένα τρόλεϊ με χειροποίητο sourdough ψωμί, τα fish & chips bao buns και το king crab roll που μπορεί ιδανικά να συνδυαστεί με χαβιάρι στην κορυφή, είναι οι must-try νέες προσθήκες στο ανανεωμένο brunch μενού του Beefbar Athens. Ξεχωριστή αναφορά χρειάζεται να γίνει στη μοναδική εκδοχή του κλασικού Philly Steak, με σιγομαγειρεμένο brisket και τυρί Comté.


Οι επιλογές σε εμπνευσμένα twisted cocktails, όπως το Greek Mary που αποτελεί την  ελληνική εκδοχή του Bloody Mary με τσίπουρο και mescal και οι ξεχωριστές ετικέτες κρασιών και σαμπάνιας, συνοδεύουν με τον πιο luxurious τρόπο τις αλμυρές και γλυκές προτάσεις στο μενού του “Beefy Brunch”.
Η εμπειρία του Sunday Brunch στο Beefbar Athens ολοκληρώνεται με την ακαταμάχητη θέα στον Σαρωνικό και χαλαρωτικά DJ sets που επιτρέπουν στους καλεσμένους να απολαύσουν τις Κυριακές τους με τη συνοδεία σαμπάνιας από νωρίς μέχρι αργά το απόγευμα, σε ένα εστιατόριο που έχει πλέον καθιερωθεί ως one of a kind προορισμός.

CHRISTMAS BRUNCH


Το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021, το Beefbar Athens περιμένει τους λάτρεις του brunch για ένα γιορτινό Xmas Brunch.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:


BEEFBAR ATHENS Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace) Βουλιαγμένη, Αθήνα
Τηλέφωνο: +30 210 96 70 700
www.beefbar.com
Instagram: @beefbar_athens

Brunch @ Beefbar Athens
Κάθε Κυριακή, από τις 12:00 (με δυνατότητα τελευταίας κράτησης στις 15:45)


Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση