Beauty

Thursday, 06 January 2022 15:39

Copy the look: Υιοθετήστε το office chic μακιγιάζ της Φαίης Σκορδά

Rate this item
(0 votes)
Είτε εργάζεστε από το γραφείο, είτε δουλεύετε από το σπίτι, αυτό το look της Φαίης Σκορδά είναι ιδανικό και αριστοκρατικό.

Απόλυτα κομψό, nude και κολακευτικό για όλες, το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι αυτό που χρειάζεσαι όταν έχεις λίγο χρόνο να ετοιμαστείς το πρωί.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια έχει επιλέξει nude τόνους και φυσικές αποχρώσεις.

Για το 2022, οφείλεται να μείνει στην άκρη το βαρύ μακιγιάζ και να επιλέξουμε μία θρεπτική ενυδατική κρέμα με χρώμα. Το ρουζ είναι το προϊόν που θα σε κάνει να δείχνεις πιο φρέσκια, γρηγορότερα από το κονσίλερ. Διάλεξε μία θερμή απόχρωση, ιδανική ένα ρουζ-μπρόνζερ όπως το Max Factor, Cream Puff Blush στην απόχρωση Alluring Rose, για να ζεστάνεις την όψη σου και να αποκτήσεις άμεσα χρώμα και λάμψη υγείας.

 

Hot tip! Φόρα το ρουζ σου στα σημεία που κοκκινίζουν φυσικά από τον ήλιο: Τα μάγουλα, το μέτωπο και τη μύτη σου.

 

Λίγη σκιά είναι απαραίτητη για να δώσεις λάμψη στο βλέμμα σου και προτείνουμε να επενδύσεις από τώρα σε μία τετραπλή παλέτα σε nude τόνους. Ολοκληρώνεις με μάσκαρα, επώνυμης εταιρείας, με κορωνίδα την Lancome.

 

Last modified on Thursday, 06 January 2022 15:47

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση