Beauty

Saturday, 08 January 2022 15:02

Αυτό είναι το χτένισμα που αγαπούν οι Γαλλίδες, δείτε πώς θα το υιοθετήσετε

Rate this item
(0 votes)
Το γαλλικό στυλ είναι διαχρονικό, κλασσικό και χαρακτηρίζεται για την φινέτσα και την αξεπέραστη κομψότητα.

Το μυστικό του γαλλικού στυλ: όλα πρέπει να φαίνονται φυσικά, ανέμελα. Δείξε ότι τα ρούχα σου έχουν μία ιστορία, ένα παρελθόν. Μία δυναμική γυναίκα δεν είναι ποτέ τέλεια – αντιθέτως, είναι ο εαυτός της και βγάζει προς τα έξω τον ανέμελο ακομπλεξάριστο εαυτός της, παραμένοντας πάντα κομψή και πιστή στον εαυτό της.

Ακόμα και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους, οι Γαλλίδες αποφεύγουν τα στημένα χτενίσματα, τα απόλυτα στυλιζαρισμένα, επιτηδευμένα. Αφήνουν τη φυσικότητα των μαλλιών τους και δεν τα φορτώνουν με βαριά προϊόντα styling.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το απαλό, wavy look να είναι το χτένισμα που πρωταγωνιστεί.

Πιάνουν τα μαλλιά τους απαλά σε updo ή μισά, αφήνοντας τούφες να πέφτουν στο πρόσωπο, τίποτα δεν είναι απόλυτα στυλιζαρισμένο.

 

Το κλειδί στην εμφάνιση είναι να βάφεσαι με λίγα, αλλά καλά καλλυντικά και να φροντίζεις πάντα να δημιουργείς ένα φρέσκο και φυσικό μακιγιάζ. Μην κρύβεις τις φακίδες, ή τις ρυτίδες στα μάτια σου.

 

 

Last modified on Saturday, 08 January 2022 15:10

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση