Beauty

Sunday, 13 March 2022 15:37

Άνοιξη με τη σωστή απόχρωση! Μήπως ήρθε η ώρα να εντυπωσιάσετε με Mahogany Blonde;

Rate this item
(0 votes)
Την κατάλληλη στιγμή για την Άνοιξη, ένα ροζ μαόνι ξανθό χρώμα είναι εδώ για να εξαφανίσει τις δημοφιλείς μπορντό αποχρώσεις που έχουμε δει αυτό το φθινόπωρο και το χειμώνα



Η απόχρωση της σεζόν κατακλύζει τις πασαρέλες και τις ροές του Instagram εξίσου. Ωστόσο, το να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα μπορεί να μοιάζει σαν μια μεγάλη δέσμευση, ειδικά αν δεν έχεις μπει ποτέ ξανά σε αυτήν την παλέτα χρωμάτων. Εκεί έρχεται η νεότερη άποψη για το κόκκινο.

Μια απόχρωση ανάμεσα στα στυλ «Blondes have more fun» και «Fire engine red», ζει το «mahogany blonde»—η επερχόμενη χρωματική τάση που θα θέλετε να προσθέσετε σελιδοδείκτη για να δείξετε στον στυλίστα σας αργότερα.

 

Ο διάσημος χρωματιστής μαλλιών και ο δημιουργικός διευθυντής της Evo, Tom Smith, γνωρίζει ότι μπορεί να θέλετε να αντιγράψετε το βαθύ κόκκινο χρώμα μαλλιών, όπως η Barbie Ferreira της Euphoria's που ακούγεται πρόσφατα, αλλά σκεφτείτε αυτήν την πιο ζεστή απόχρωση για μια ήσυχη εισαγωγή στον κόσμο του κόκκινου. «Αν δεν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε για ένα αληθινό κόκκινο όπως η Kendall Jenner και η Sydney Sweeney αυτή τη σεζόν, το μαόνι ξανθό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε μια χάλκινη απόχρωση για πρώτη φορά», συνεχίζει, «Ενώ κάθεται στο χάλκινο/ κόκκινη οικογένεια, η απόχρωση είναι πολύ κοντά στο ξανθό».

 

 

Last modified on Sunday, 13 March 2022 15:46

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση