Beauty

Thursday, 07 April 2022 00:35

Bottleneck bob: Αυτό είναι το κούρεμα που συνδυάζει τις δύο μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Rate this item
(0 votes)
Bob: Ένα μεγάλο κεφάλαιο και μια τάση που πλέον θεωρείται κλασική. Και αυτό σημαίνει πως ξεφεύγει πλέον από την κλασική έννοια της λέξης (τάση) και καταχωρείται στα διαχρονικά κουρέματα που παραμένουν στο προσκήνιο.

Jennifer Lopez, Kim, Khloe και Kourtney Kardashian, Charlize Theron, Chrissy Teigen και Selena Gomez είναι μερικές μόνο από τις stars που υιοθέτησαν υπέροχα bob.

Είδαμε αρκετές εκδοχές του και είμαι σίγουρη πως αρκετές από εσάς αντέγραψαν μία τουλάχιστον. Ασύμμετρο, με αφέλειες, χωρίστρα στη μέση και χωρίστρα στη μέση.

Και τώρα έρχεται μία ακόμη που συνδυάζει ένα ακόμη trend που είναι οι bottleneck bangs. Έρχονται κατευθείαν από τα 70’s ξεφεύγουν από τις επιτηδευμένες και αυστηρές αφέλειες και χαρίζουν στο bob την πιο ανέμελη και ανάλαφρη όψη.

Στην ουσία πρόκειται για φράντζες που μπορείς να χτενίσεις στη μέση στο πλάι ή να της αφήσεις να καλύπτουν το μέτωπο. Ότι κι αν επιλέξεις είναι υπέροχες.

 

 

Last modified on Thursday, 07 April 2022 00:39

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση