Beauty

Thursday, 07 April 2022 00:43

Έτσι θα αντιγράψεις το διακριτικό glam makeup look της Hailey Bieber

Rate this item
(0 votes)
Η απόλυτη queen του classy ντυσίματος αλλά και των stylish looks για off duty εμφανίσεις.



Η Hailey Bieber έχει τη χάρη του effortless look, αποφεύγει τις υπερβολές και τονίζει όσο πρέπει τα χαρακτηριστικά της. Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου, το μοντέλο αποκάλυψε σε instagram stories, την απλή περιποίηση της επιδερμίδας της και το απαλό makeup look που επιλέγει για βραδινές, cool εμφανίσεις.

 

Μετά την τοπική ενυδάτωση, η δημιουργία λαμπερού δέρματος της Bieber στηρίζεται σε ένα basic makeup look. Ουσιαστικά επιλέγει προϊόντα για διάφανη τύπου βάση, είτε ενυδατικής με χρώμα, είτε bb ή cc cream, για να απαλύνει διακριτικά τον τόνο του δέρματος και να ενισχυθεί η λάμψη.

Δίνει έμφαση στο άνω κινητό βλέφαρο με σκιά σε ελαφρώς σκούρα απόχρωση, ενώ δεν αμελεί να χτενίζει τα φρύδια της δίνοντας φορά προς τα πάνω. Ακολουθώντας ουσιαστικά την τεχνική του brow lamination, η Bieber ολοκληρώνει το πιο απλό, fresh, εντυπωσιακό makeup look ιδανικό για όλες τις ώρες και για γυναίκες που θέλουν να αποφύγουν τα επιτηδευμένα looks.

Τέλος, η juicy όψη των χειλιών της είναι σε απόλυτα φυσική απόχρωση και διαθέτει την λάμψη που χαρίζει ένα οποιοδήποτε διάφανο lip gloss.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση