Beauty

Thursday, 07 April 2022 12:53

Cheek Filler: Θα το τολμούσατε; Τι απαντούν οι ειδικοί, όλα όσα πρέπει να ξέρετε...

Rate this item
(0 votes)
Φροντίστε τον εαυτό σας και όλοι οι άλλοι θα νιώσουν τα οφέλη από αυτό. Κάντε την έρευνά σας και μην φοβάστε.

Τι είναι η μέθοδος cheek filler;

 

Πρόκειται για  ενέσεις στην περιοχή των ζυγωματικών που μπορούν να αποκαταστήσουν τον χαμένο όγκο ή να καθορίσουν πιο έντονα τη δομή των οστών του προσώπου. Σύμφωνα με τον Nowell Solish, MD, πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό από το Τορόντο, ο οποίος ειδικεύεται, αναφέρεται ότι οι γιατροί χρησιμοποιούν συνήθως ένα πληρωτικό με βάση το υαλουρονικό οξύ σε αυτήν την περίοπτη περιοχή, επειδή είναι αναστρέψιμο και «εύκολα ρυθμιζόμενα» εάν είναι υπερβολικά ή χρησιμοποιείται πολύ λίγο. Οι βιοδιεγέρτες είναι μια άλλη κατηγορία  που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ζυγωματικό για τη βελτίωση της προβολής. Αν και δεν είναι τόσο κοινά όσο τα πληρωτικά υαλουρονικού οξέος - είναι μη αναστρέψιμα και απαιτούν πολλές συνεδρίες για να δουν αποτελέσματα - τα αποτελέσματά τους διαρκούν περισσότερο από τα αντίστοιχα με βάση το HA.

 

Υπάρχουν τα τελευταία 16 χρόνια και το πιθανότερο είναι ότι γνωρίζετε μετρημένους ανθρώπους που τα έχουν κάνει ένεση στην περιοχή των μάγουλων τους — είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι. Η χρήση πληρωτικού κατά μήκος του ζυγωματικού είναι τόσο ευέλικτη όσο μια αισθητική διαδικασία, καθιστώντας την ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των ασθενών που για πρώτη φορά αναζητούν filler σε ηλικίες, φυλές και υφές δέρματος, επειδή τόσο οι στόχοι των ασθενών όσο και τα πιθανά αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν είναι πολύ πιο μακρινές από ό,τι νομίζουν πολλοί.


Προφανώς,  filler μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει τα μάγουλά σας να φαίνονται πιο γεμάτα. Αλλά αυτή η "γενική βελτίωση του προσώπου" μπορεί να περιλαμβάνει και πολλά άλλα πράγματα, όπως εξομάλυνση λεπτών γραμμών, καμουφλάζ μιας ασυμμετρίας ή ενίσχυση του περιγράμματος των μάγουλων.

Last modified on Thursday, 07 April 2022 13:27

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση