Beauty

Tuesday, 03 May 2022 19:14

Η Miranda Kerr έκανε τέσσερις(!) περιποιήσεις προσώπου πριν από το χθεσινό Met Gala

Rate this item
(0 votes)
Το μακιγιάζ της στο χθεσινοβραδινό Met Gala ήταν τόσο καλό που δεν μπορούσαμε να βάλουμε ένα νούμερο. Ακολουθεί μια ανάλυση όλων των θεραπειών και προϊόντων που χρησιμοποιούνται για να την κάνουν να λάμπει.



Πρώτα, η Kerr ξεκίνησε την προετοιμασία της επιδερμίδας της με μια περιποίηση προσώπου από τον Iván Pol, γνωστό και ως The Beauty Sandwich, χρησιμοποιώντας προϊόντα Chanel. Η Kerr δεν είναι η μόνη σταρ που προγραμμάτισε μια περιποίηση προσώπου με τον Pol πριν από το Met Gala. Η Karlie Kloss, η Eiza Gonzalez, ο Jeremy Pope και η Maggie Rogers ετοίμασαν επίσης το δέρμα τους με ένα Beauty Sandwich Facial.

Ο επόμενος σταθμός της Kerr ήταν η διάσημη αισθητικός Ildi Pekar για μια περιποίηση προσώπου με μικρορεύματα. «Αυτός ο τύπος προσώπου, που είναι μια μορφή μικροηλεκτρικών ρευμάτων που διεισδύουν και διεγείρουν περισσότερους από 35 διαφορετικούς μύες στο πρόσωπό σας για να βοηθήσουν στην ανύψωση και τη σύσφιξη του δέρματος, είναι η βάση για υπέροχο δέρμα», εξηγεί ο Pekar σε μια δήλωση που μοιράστηκε μαζί μας. Αυτό το πρόσωπο μπορεί να υπερηφανεύεται για  οφέλη, όπως λεμφική παροχέτευση, ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, μειωμένη εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, κάνει πιο σφιχτό δέρμα και πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση