Beauty

Wednesday, 18 May 2022 19:37

Katherine Langford: Το μανικιούρ της στο Φεστιβάλ Καννών είναι αυτό που θες

Rate this item
(0 votes)
Το Φεστιβάλ Καννών ξεκίνησε χθες το βράδυ και οι celebrities του διεθνούς jet set  πάτησαν το κόκκινο χαλί πιο εντυπωσιακές από ποτέ.

Η ατμόσφαιρα θύμιζε τα Oscars με τις stars να υιοθετούν συγκλονιστικά και super glam make up looks. Tο μανικιούρ της Katherine Lanford που ήταν η ωραιότερη εκδοχή του minimal chic.

 

Υπεύθυνη είναι η Severine Loveleruge που άπλωσε μια διάφανη και λαμπερή βάση στα almond shape νύχια της Lanford και στη συνέχεια σχημάτισε μια πολύ λεπτή, οριζόντια γραμμή. Απλό, κομψό και τέλειο για όλες τις περιστάσεις. Κατάλληλο για εσένα που αγαπάς μεν τα nail art designs αλλά όχι τις υπερβολές.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση