Beauty

Sunday, 22 May 2022 13:02

Δυναμική εμφάνιση της Listen2Find στη δεύτερη premium Real Estate EXPO

Rate this item
(0 votes)
Η Listen2Find ανακοινώνει την αποκλειστική συμφωνία με τις κατασκευαστικές εταιρείες του Ντουμπάι στην Real Estate Expo στην Αθήνα.


Η ελληνική πλατφόρμα αγγελιών ακινήτων Listen2Find ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τη νέα της συνεργασία με τις κατασκευαστικές  εταιρείες του Ντουμπάι, η οποία θα διευκολύνει τους επενδυτές και τους μεσίτες από την Ελλάδα στη διαχείριση της αγοράς πολυτελών ακινήτων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.


Μιλώντας στην πρόσφατη Premium Real Estate Expo στην Αθήνα, η ιδρύτρια, Μαρία Ψηλού, μαζί με τους συνεργάτες της ενημέρωσαν τους επαγγελματίες του χώρου των ακινήτων από όλη την Ελλάδα για τη νέα μοναδική συμφωνία που έχει κλείσει η Listen2Find με τις κατασκευαστικές εταιρείες του Ντουμπάι.


Οι επενδυτές από την Ελλάδα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ακίνητα στο Ντουμπάι, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να το κάνουν μέσω της Listen2Find, η οποία θα διευκολύνει τη συμφωνία, τη γραφειοκρατία, αλλά και θα συμβάλει στην ορθή διαδικασία της χρηματοδότησης.

 


Πρόκειται για μία δωρεάν υπηρεσία που παρέχει η Listen2find στα συνεργαζόμενα, με την πλατφόρμα αγγελιών της, μεσιτικά γραφεία.


Ήταν μια από τις πολλές νέες πρωτοβουλίες που ανακοινώθηκαν από τη Listen2Find  κατά τη διάρκεια της Premium Real Estate Expo.


Στην εκδήλωση, οι συνεργάτες της Listen2Find παρουσίασαν, επίσης, την καινοτόμα τεχνολογία της πλατφόρμας τους, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές για την αναζήτηση νέων ιδιοκτησιών και συγχρόνως την ευκαιρία να καταγράφουν τις δικές τους φωνητικές αγγελίες και διαφημίσεις.


Η  Listen2Find επεσήμανε, επίσης, τη συνεργασία της με τη Mansion Global, μια κορυφαία πλατφόρμα πολυτελών ακινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέσω αυτής της συμφωνίας, η Listen2Find, προσφέρει στα ελληνικά μεσιτικά γραφεία τη δυνατότητα να διαφημίσουνν τις αγγελίες τους στη Mansion Global και την Wall Street Journal, αποκτώντας έτσι την ευκαιρία να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό παγκοσμίως.

www.listen2find.com


Last modified on Sunday, 22 May 2022 13:14

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση