Beauty

Thursday, 09 June 2022 14:31

Bronzers που ταιριάζουν σε κάθε τόνο και τύπο επιδερμίδας

Rate this item
(0 votes)
Η εφαρμογή bronzer στο πρόσωπο τους καλοκαιρινούς μήνες είναι κάτι που λατρεύουμε.


Το bronzer απλώνεται στα ζυγωματικά, στο κόκαλο της μύτης αλλά και χαμηλά στο πηγούνι. Στα σημεία δηλαδή που μας πιάνει ο ήλιος, για να δείχνουμε ηλιοκαμένοι αλλά και να αναδεικνύουμε τις γωνίες του προσώπου μας.

Το bronzer είναι ένα must καλλυντικό στο επαγγελματικό νεσεσέρ του makeup artist, ο οποίος το χρησιμοποιεί για κάθε περίσταση. Όχι μόνο προσθέτει «ζεστασιά» και ζωντάνια στο δέρμα, αλλά μπορεί επίσης να δώσει το επιθυμητό σχήμα σε ένα πρόσωπο που έχει «μαλακώσει» με την ηλικία ή που δεν έχει έντονες γωνίες. Επιπλέον, με το bronzer μπορεί κανείς να φωτίσει τα μάτια στα καπάκια αλλά και να δώσει χρώμα στο ντεκολτέ.

 

 Ιδανικά προτιμήστε τις πιο φυσικές αποχρώσεις που δημιουργούν natural αποτέλεσμα και δένουν με κάθε τόνο και τύπο.

Εφαρμόστε τα bronzers που ακολουθούν με τη βοήθεια ενός επαγγελματικού πινέλου ή ακόμα και με το δάχτυλό σας, «χτίζοντας» το στις κορυφές των μάγουλων σας, στους κροτάφους σας και κατά μήκος της γραμμής του σαγονιού. Κάνετε απαλές, ταμποναριστές κινήσεις και το αποτέλεσμα θα είναι απλά εξαιρετικό.

 

Last modified on Thursday, 09 June 2022 14:38

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση