Beauty

Tuesday, 14 June 2022 12:40

Ξανθά μαλλιά: Δες πώς θα προστατεύσεις το χρώμα από τον ήλιο και τη θάλασσα

Rate this item
(0 votes)
Οι ξανθές αποχρώσεις είναι μεγάλη τάση τις τελευταίες δεκαετίες.

 Από το platimum μέχρι το golden και από το ξανθό με κόκκινο υποτόνο μέχρι τo warm nectar είναι όλες τους υπέροχες αυτές οι αποχρώσεις. 

 

Πώς γίνεται όμως να μην ξεθωριάσει το τέλειο χρώμα που έχεις αποκτήσει με κόπο;

 

 

 

Προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία


Είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των ανοιχτόχρωμων τόνων και ειδικά των ξανθών. Η πρώτη και βασική κίνηση είναι, λίγο πριν βγεις από το σπίτι να απλώσεις σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών ένα έλαιο σε μορφή σπρέι που περιέχει στη σύνθεση του SPF.


Φόρεσε τη μάσκα σου

Τόσο η θάλασσα όσο και το νερό της πισίνας αφυδατώνουν τα μαλλιά και ειδικά εκείνα που έχουν υποστεί επεξεργασίες κατά την περίοδο του χειμώνα. Και οι ξανθές αποχρώσεις ανήκουν σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. Επιβάλλεται λοιπόν να απλώνεις μια πλούσια ενυδατική μάσκα, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Προσφέρει την απαραίτητη υγρασία και θρέψη στα μαλλιά ενώ προλαμβάνει τη φθορά στις άκρες. Μπορείς να την απλώνεις επίσης λίγο πριν την παραλία ώστε να προστατεύσεις τα μαλλιά από την ξηρότητα που προκαλεί το χλώριο και το αλάτι.


Προϊόντα περιποίησης για ξανθά μαλλιά

Σχεδόν όλα τα επαγγελματικά hair brands έχουν εξειδικευμένες σειρές για ξανθά μαλλιά. Η σύνθεση τους είναι ιδανική μιας και εξουδετερώνουν τους πράσινους ή πορτοκαλί τόνους, φωτίζουν το χρώμα και παράλληλα το προστατεύουν από τη φθορά και το ξεθώριασμα. Ένα leave in προϊόν πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σου τόσο στην πόλη όσο και τις διακοπές. Το απλώνεις σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών, δεν χρειάζεται να το ξεβγάλεις και δημιουργεί ένα πέπλο προστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μην το παρακάνεις με το λούσιμο

Το καθημερινό λούσιμο είναι μια λάθος τακτική αν έχεις ξανθά μαλλιά, ακόμη κι αν είναι λιπαρά. Μετά την πισίνα ή τη θάλασσα μπορείς απλά να ξεπλένεις τα μαλλιά με χλιαρό νερό χωρίς τη χρήση σαμπουάν. Εναλλακτικά απλώνεις ένα leave in conditioner ή ένα απαλό έλαιο ενυδάτωσης.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση