Tuesday, 26 October 2021 21:45

The Y Project: Η fusion έκπληξη του ΥΤΟΝ ανοίγει τις πύλες του - Τρώγοντας sushi... με τον Νίκο Βέρτη

Rate this item
(0 votes)
Yton: Τρώγοντας sushi... με τον Νίκο Βέρτη  - Νιγκίρι και σάκε στο  πιο απροσδόκητο γευστικό concept της Αθήνας - Στο «The Y Project», το εστιατόριο μέσα στο YTON θα φας sushi ενώ παρακολουθείς live τον Νίκο Βέρτη


«The Y Project!» Ένα γευστικό «πριν» τη διασκέδαση, που διαδραματίζεται στο εστιατόριο, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο, λίγο πριν από το υπερώο που φιλοξενεί τις πριβέ σουίτες του YTON the music show – της πιο εντυπωσιακής σχεδιαστικά μουσικής «πίστας»  στην Αθήνα, την οποία ο καλλιτέχνης και φιλόξενος οικοδεσπότης Νίκος Βέρτης την έχει σχεδιάσει μόνος του.

Ο χώρος του εστιατορίου είναι διακριτικά πολυτελής και φωτεινός, ντυμένος στα μαύρα τα οποία παίζουν με το χρυσό και το κόκκινο. Στο βάθος της σάλας του εστιατορίου υπάρχει ένα επιβλητικά φωτισμένο άγαλμα το οποίο τιτλοφορείται «Pengo-heyo-pyopyo» κι είναι γιγάντιο κορίτσι manga (κόμικ ιαπωνικής προέλευσης), έργο του καλλιτέχνη Mister, εκπρόσωπου της γιαπωνέζικης neo- pop κουλτούρας.


Ένα γαστρονομικό project με ξεκάθαρα high end χαρακτήρα, που παντρεύει άψογα την πολυτέλεια με την υψηλή αισθητική, το λιτό και προσεγμένο design με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες (όπως η τεράστια manga φιγούρα στο τέλος των τραπεζιών) και όλα τα παραπάνω με μία πραγματικά άξια λόγου κουζίνα.

Στον πρώτο όροφο του YTON λοιπόν, τα ηνία της κουζίνας κρατά ο γνωστός chef Take (Matsuhisa, Νammos, Κουρσάρος), που φροντίζει να παρουσιάσει εκλεπτυσμένα πιάτα ιαπωνικών καταβολών και, ασφαλώς, θαυμάσιας γεύσης. Το tataki σολομού σε miso με αρωματισμένη τρούφα, το black cod, το βασιλικό καβούρι ταρτάρ με χαβιάρι, η γαρίδα tempura σε chili sesame dressing και το Black Angus teriyaki ήταν αδιαμφισβήτητα - προ κορωνοϊού -  κάποια από τα highlights του μενού, που περιλαμβάνει και ποιοτικό σούσι.

Το «The Y Project» προσφέρει ιαπωνική κουζίνα αξιώσεων δια χειρός του Γιαπωνέζου Take, sushi chef με μεγάλη θητεία σε πασίγνωστα εστιατόρια του είδους.

 

Το «The Y Project», είναι σούπερ κομψό και άλλο τόσο ατμοσφαιρικό, έχει design έπιπλα, ημίφως, μαύρες και χρυσές αποχρώσεις και προσελκύει την 'elite του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

 



Ο χώρος διακοσμείται και από πίνακες που έχει φιλοτεχνήσει ο ίδιος ο καλλιτέχνης, ο οποίος έχει ένα μοναδικό ταλέντο και σε αυτή την Τέχνη.

Το εστιατόριο ανοίγει τις πύλες του στις 30 Οκτωβρίου.

Info / Reservations: +30 2161007522

Πέτρου Ράλλη 38, Αιγάλεω

 

 

 

 

 

 

Last modified on Tuesday, 26 October 2021 22:31

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση