Thursday, 13 January 2022 22:25

Angsana Corfu Resort & Spa στην Κέρκυρα: Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό gala για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου

Rate this item
(0 votes)
Η ιδέα της διοργάνωσης του φιλανθρωπικού Gala ξεκίνησε από την Πρέσβειρα των Γιατρών του Κόσμου Ελλάδος, Κα Ρούλα Ρουβά, η οποία έχει έντονο το στοιχείο της φιλανθρωπίας και της προσφοράς βοήθειας σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.



Αυτό αποδεικνύεται από την πρωτοβουλία της για την διοργάνωση του συγκεκριμένου Gala, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για τον ειδικό σκοπό βοήθειας σε άτομα τρίτης ηλικίας και σε ευάλωτες οικογένειες του Νομού Κέρκυρας, θέτοντας έτσι το νησί που τόσο αγαπάμε σε προτεραιότητα και τους συνανθρώπους μας Κερκυραίους στην πρώτη γραμμή, έπειτα μάλιστα και των τελευταίων συμβάντων - δηλαδή των πλημμυρών και της καταστροφής των περιουσιών τους - φροντίζοντας για την διασφάλιση της ομαλούς διεξαγωγής της καθημερινότητάς τους.

Οι Χορηγοί και Υποστηρικτές της βραδιάς ήταν κυρίως Κερκυραϊκές εταιρείες, οι οποίες αποτέλεσαν ως αρωγοί στο πολύτιμο έργο των Γιατρών του Κόσμου και με την βοήθεια τους είτε προσφέροντας προϊόντα, υπηρεσίες ή δώρα για την λοταρία μας, μας βοήθησαν έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το όμορφο γεγονός, στο οποίο γιορτάσαμε τον εθελοντισμό, την αλληλεγγύη και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Η Παλαιά Φιλαρμονική - η παλαιότερη της Κέρκυρας μας έκανε την τιμή και την χαρά να μας συντροφεύσει με την μουσική της.

Ευχαριστίες αποδόθηκαν στην Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου Κα Χαρά Τζιουβάρα και Γενική Διευθύντρια Κα Ευγενία Θάνου για το πολύτιμο έργο που επιτελούν και που παρευρέθηκαν στην βραδιά.

Ευχαριστήθηκε θερμά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση μας για να παρουσιάσει τη βραδιά.

Στη διοργάνωση βοήθησε η εθελοντική ομάδα των Γιατρών του Κόσμου της Κέρκυρας και ειδικότερα οι υπεύθυνες Μαρία-Μισέλ Ρουβά και Γιούλια Πομπεγκάιλο.

Ευγενία Θάνου, Μαρία-Μισέλ Ρουβά, Βασίλης Κέρτσικωφ

Ευγενία Θάνου, Σωτήρης Παπαδόπουλος, Μαρίνα Ντεανκουίν, Χαρά Τζιουβάρα

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση