Tuesday, 03 May 2022 18:25

Νέα έκδοση Night Edition της Mercedes E-Class

Rate this item
(0 votes)
Τη νέα έκδοση Night Edition για την E-Class παρουσίασε η Mercedes, αυξάνοντας έτσι τον πλουραλισμό των εκδόσεων τους τρέχοντος μοντέλου, την ώρα που εξελίσσει τη νέα γενιά.



H γερμανική μάρκα προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της νέας έκδοσης Night Edition για το τρέχον μοντέλο. Το εν λόγω μοντέλο που είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, έχει ως βάση του την έκδοση AMG Line που συνοδεύεται με το Night Package και προσφέρεται και για τα τέσσερα στυλ αμαξώματος.


Στις διαθέσιμες εικόνες βλέπουμε μόνο το κουπέ και το καμπριολέ προς το παρόν καθώς τα δίθυρα μοντέλα θα είναι τα πρώτα που θα βγουν στην αγορά. Το σεντάν και το βάγκον θα ακολουθήσουν σύντομα. Όπως υποδηλώνει το όνομα της ειδικής έκδοσης, η Night Edition E-Class έρχεται με μια ποικιλία από σκούρες πινελιές. Για παράδειγμα, αυτά μπορούν να εντοπιστούν στην «διαμαντένια» μπροστινή μάσκα, όπως και στις απολήξεις της εξάτμισης. Στα μπροστινά φτερά παρατηρούμε το σήμα «Night Edition», ενώ η Mercedes λέει ότι το σεντάν και το βάγκον θα συνοδεύονται από μαύρη πίσω αεροτομή.


Μπαίνοντας μέσα στην καμπίνα, η Night Edition διαμορφώνει ένα όμορφο εσωτερικό με μαύρη δερμάτινη επένδυση. Εναλλακτικά, οι αγοραστές μπορούν να έχουν την E-Class με συνδυασμό Alcantara και δέρματος. Η κεντρική κονσόλα που έρχεται από ξύλο τέφρας φέρει το λογότυπο «Night Edition», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέρος του βασικού εξοπλισμού είναι τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και ταμπλό με δερμάτινη επένδυση, δείγμα πως τα μοντέλα είναι πλήρως εξοπλισμένα.

Η E-Class που αναμένεται να αποκαλυφθεί πλήρως μέσα στο 2023 και να κάνει ντεμπούτο στις αγορές μέσα στο 2024, θα διατεθεί σε τετράθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα (και ως Estate), με το ρόλο της κουπέ να αναλαμβάνει πλέον η CLE. Αν και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αυτή η τελευταία E-Class με κινητήρα εσωτερικής καύσης δεν θα λείπουν τα εξηλεκτρισμένα σύνολα, είτε με ήπια υβριδική υποβοήθηση, είτε με πλήρως ηλεκτρικό σύστημα λειτουργίας.

Last modified on Tuesday, 03 May 2022 18:29

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση