Saturday, 09 October 2021 00:04

Στρατηγική συμφωνία Zela Jet και Diamond Sky

Rate this item
(0 votes)
Η Zela Jet είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική της συνεργασία με την Diamond Sky, μια από τις πλέον δυναμικές αεροπορικές εταιρείες, με έδρα την Εσθονία.


Η Diamond Sky, η οποία εξειδικεύεται στις ιδιωτικές πτήσεις με αεροπλάνα και ελικόπτερα καθώς και στην διαχείριση ιδιωτικών αεροσκαφών, ορίζει την Zela Jet ως Αποκλειστικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων για όλες τις ιδιωτικές πτήσεις που θα εκτελούνται από/προς και εντός Ελλάδας, καθώς και από και προς την Κύπρο.
Ειδικότερα, η Zela Jet, από τον Αύγουστο του 2021, έχει αναλάβει όλες τις ιδιωτικές πτήσεις που πραγματοποιoύνται με τον στόλο της Diamond Sky εντός των προαναφερθέντων περιοχών, με στόχο την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών των πελατών, σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που προσφέρει εδώ και πολλά χρόνια η Diamond Sky.


Παράλληλα, η Zela Jet και η Diamond Sky δεσμεύονται να έχουν μία πολύ στενή συνεργασία, με στόχο το μέγιστο όφελος και για τις δύο πλευρές, επιτυγχάνοντας τους επιχειρηματικούς τους σκοπούς στην ευρύτερη περιοχή.


«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με την Zela Jet, με στόχο την παροχή ακόμα καλύτερων λύσεων στους πελάτες μας, που ταξιδεύουν στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η γνώση και εμπειρία της Zela Jet στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά, δημιουργούν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την εταιρεία μας (Diamond Sky). Ανυπομονούμε για μια γόνιμη συνεργασία», ανέφερε ο Karl Koort, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Diamond Sky.


«Η υπογραφή της στρατηγικής αυτής συμφωνίας με τη Diamond Sky δημιουργεί μια δυναμική συνεργασία στην περιοχή», ανέφερε ο Πρόεδρος της Zela Jet, κος Ανδρέας Χριστοδουλίδης. Η εν λόγω συμφωνία, σημειώνει ο κος Χριστοδουλίδης, βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη φιλοδοξία των δύο εταιρειών, για την παροχή του υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα των ιδιωτικών πτήσεων.


Λίγα λόγια για την Zela Jet

Η Zela Jet είναι θυγατρική εταιρεία της Zela Aviation, η οποία σε συνεργασία με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και με μια ευρεία γκάμα αεροσκαφών και ελικοπτέρων παρέχει ποιοτικές εξατομικευμένες υπηρεσίες, για ταξίδια αναψυχής αλλά και ταξίδια επαγγελματικής φύσης. Η έδρα της βρίσκεται στη Λεμεσό με περιφερειακά γραφεία στην Ελλάδα (Αθήνα) και το Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο).

Λίγα λόγια για την Diamond Sky

Η Diamond Sky είναι μία εγκεκριμένη εταιρεία αερομεταφορών και διαχείρισης ιδιωτικών αεροσκαφών, με έδρα το Τάλλιν της Εσθονίας, η οποία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Μετρώντας στο συνολικό της στόλο 11 αεροπλάνα και ελικόπτερα, η Diamond Sky είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σχεδόν όλων ταξιδιωτών οι οποίοι εκφράζουν το ενδιαφέρον να πετάξουν ιδιωτικά και πλέον με την εν λόγω συνεργασία, έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την Ελλάδα και την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες της Zela Jet  και της Diamond Sky https://zelajet.com/ & https://diamond-sky.aero/

Last modified on Saturday, 09 October 2021 00:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By Netclick

Αναζητηση