Fashion

Tuesday, 02 November 2021 19:57

Γκρι πουλόβερ: Θα το φορέσουμε όπως η Rosie Huntington-Whiteley

Rate this item
(0 votes)
Ένα από τα πιο chic και αριστοκρατικά χρώματα

Βρισκόμαστε στην «καρδιά» του φθινοπώρου με τη χρωματική παλέτα να περιστρέφεται ξανά γύρω από  ζεστούς και ουδέτερους τόνους. Το κομψό γκρι είναι πάντοτε ένα χρώμα που σηματοδοτεί την είσοδο στην πιο κρύα εποχή του χρόνου και εμείς αγαπάμε να το συνδυάζουμε είτε με έντονα χρώματα, είτε με κοντινές σε αυτό αποχρώσεις, όπως το light grey, το παγωμένο λευκό κ.α.

 

Η  Rosie Huntington-Whiteley, σε πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram απέδειξε πως το γκρι πουλόβερ είναι must.

Cozy, ζεστό και κάτι διαφορετικό από το κλασικό μαύρο, τα γκρι πουλόβερ είναι μια τέλεια πρόταση για τα casual look της καθημερινότητας.

Κοντομάνικα, με ωραίο ντεκολτέ, oversized γραμμή ή cropped, τα πλεκτά ή κασμιρένια πουλόβερ που θα φορέσουμε φέτος δεν θα γίνουν ποτέ βαρετά, καθώς οι τρόποι με τους οποίους θα τα συνδυάσουμε πρόκειται να τα απογειώσουν.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση