Fashion

Wednesday, 01 December 2021 20:14

British Fashion Awards 2021: Όλες οι λαμπερές εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί, τι φόρεσε η Μαρία Ολυμπία

Rate this item
(0 votes)
Τα Fashion Awards είναι για το Ηνωμένο Βασίλειο ό,τι το Met Gala για τις ΗΠΑ! Η εγγονή του τέως βασιλιά Μαρία Ολυμπία μας άρεσε πάρα πολύ, επέλεξε φόρεμα με παγιέτες και φτερά The Attico

To βράδυ της Δευτέρας, 29/11, πραγματοποιήθηκε το πιο φαντασμαγορικό event της βρετανικής μόδας, τα British Fashion Awards, στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Το κόκκινο χαλί γέμισε ξανά, ύστερα από ένα έτος πανδημίας, με εκθαμβωτικές εμφανίσεις.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός, τραγουδιστής, σκηνοθέτης και συνθέτης Billy Porter ανέλαβε τον ρόλο του παρουσιαστή, σε συνεργασία με το TikTok, χαρίζοντάς μας μία σειρά από εκκεντρικά σύνολα.

 

 

Ανάμεσα στους σχεδιαστές που διακρίθηκαν, ξεχώρισε η Nensi Dojaka, που κέρδισε το BFC Foundation Award, καθώς και o Kim Jones, καλλιτεχνικός διευθυντής στον οίκο Fendi και στις αντρικές συλλογές του Dior, κερδίζοντας το βραβείο του σχεδιαστή της χρονιάς.

Πλήθος διασήμων και σπουδαίων προσωπικοτήτων του κόσμου της μόδας δήλωσε το παρών, από τη Dua Lipa και την Elsa Hosk μέχρι την Demi Moore και την Winnie Harlow.

 

 

 Στο επιβλητικό Royal Albert Hall στην καρδιά του Λονδίνου το βράδυ της Δευτέρας,  ανακηρύχθηκε σχεδιαστής της χρονιάς ο Kim Jones, καλλιτεχνικός διευθυντής για τις γυναικείες συλλογές του Fendi και τις ανδρικές συλλογές του Dior, ενώ ο Αμερικανός σχεδιαστής Tommy Hilfiger τιμήθηκε για το σύνολο της καριέρας του. Μάλιστα, στη σκηνή τον συνόδευσε η Naomi Campbell φορώντας ολόσωμη denim φόρμα με το logo του, ενώ σύνολό του φόρεσε η reality «mamager» Κρις Τζένερ. Κορυφαία British Independent Designer αναδείχθηκε η Simone Rocha ενώ ως επιδραστικοί νεωτεριστές ξεχώρισαν οι Virgil Abloh, Alessandro Michele, Demna Gvasalia, Kim Jones, Jonathan Anderson. Ειδικά για τον Abloh που έχασε τη ζωή τόσο απροσδόκητα μίλησε ο star Ιντρις Ελμπα.

 

Η εγγονή του τέως βασιλιά Μαρία Ολυμπία μας άρεσε πάρα πολύ! Επέλεξε φόρεμα με παγιέτες και φτερά The Attico.

 

Και η Κάιλι Μινόγκ έκανε ένα μοναδικό perfomance.

 

 

 

Last modified on Wednesday, 01 December 2021 21:01

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση