Fashion

Thursday, 20 January 2022 22:07

Love letter από την Rihanna! Βρήκαμε τα απόλυτα εσώρουχα για την ημέρα του «Αγίου Βαλεντίνου»

Rate this item
(0 votes)
Με το λανσάρισμα της νέας της συλλογής για την «Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», που βρίσκεται  μόλις λίγες ημέρες μακριά, το Savage X Fenty της Rihanna κυκλοφόρησε μια νέα καμπάνια με τον καλλιτέχνη Anti μαζί με μια ομάδα σέξι μοντέλων.



Η καμπάνια «Love On the Edge» της μάρκας παρουσιάζει νέα στυλ από τις τελευταίες συλλογές «Glossy Flossy» και «Lace'd Up» για μια απόλυτα αισθησιακή εμπειρία που εισάγει επίσης ένα αποκλειστικό κομμάτι συνεργασίας από τους Savage X Fenty και Fenty Beauty, όπως το προϊόν περιποίησης χειλιών Gloss Bomb Heat, γνωστό ως Lavender Savage.

Η Riri λανσάρει εσώρουχα  για την γιορτή των ερωτευμένων που είναι τον ερχόμενο μήνα, μια τραγουδίστρια που σύμφωνα με το Forbes  είναι η πρώτη δισεκατομμυριούχος μουσικός στον κόσμο, αλλά και η δεύτερη πιο πλούσια γυναίκα.

Αποχαιρετά λοιπόν, το 2021 με τον πιο αισθησιακό τρόπο, φορώντας μοβ δαντελωτά εσώρουχα και ψηλοτάκουνα πέδιλα, λικνίζοντας τις θηλυκές της καμπύλες στον φακό και προκαλώντας για ακόμα μία φορά τους 117 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Η πρώτη της hot ανάρτηση για το 2022 είναι φωτιά στα κόκκινα. Ένα πρόωρο ερωτικό μήνυμα για τον Άγιο Βαλεντίνο και μία πρώτη ματιά στη νέα συλλογή εσωρούχων του lingerie brand της, Savage X Fenty. Θα είναι αφιερωμένη στην Ημέρα των Ερωτευμένων και απ’ ό,τι φαίνεται θα κοιτά στα μάτια το αντίπαλον δέος, την αντίστοιχη συλλογή της Victoria’s Secret που θα αποκαλυφθεί προσεχώς.

Για να διαφημίσει τη Savage X Fenty Valentine’s Day collection, η 33χρονη ποπ σταρ φωτογραφήθηκε με ένα κατακόκκινο δαντελωτό κορμάκι με βαθύ ντεκολτέ και αντίστοιχης απόχρωσης διχτυωτό καλσόν.

Ο πηγαίος αισθησιασμός, το ζουμερό κορμί της, αλλά πάνω από όλα η θηλυκότητά της μαγνητίζουν. Μετά τη σειρά φωτογραφιών, η Rihanna ανάρτησε στο Instagram και ένα βίντεο δευτερολέπτων από τα παρασκήνια της φωτογράφισης. «Γράψε μου ένα γράμμα αγάπης, μωρό μου», ήταν η λεζάντα που το συνόδευε.

 

 

Last modified on Thursday, 20 January 2022 22:37

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση