Fashion

Wednesday, 02 March 2022 19:22

Paris Fashion Week: O Saint Laurent παρουσίασε την γκαρνταρόμπα που θέλουμε

Rate this item
(0 votes)
Από τις oversized οικολογικές γούνες μέχρι τα φίνα σατέν φορέματα και τα πανύψηλα τακούνια


O Anthony Vacarello του Saint Laurent παρουσίασε στο Παρίσι με φόντο τον πύργο του Άιφελ τη νέα συλλογή του. Art Déco αναφορές και στοιχεία από την πληθωρική εποχή των 30s & των 80s έκαναν την εμφάνισή τους στη νέα του φθινοπωρινή συλλογή, που ήταν αφιερωμένη στον πατέρα του, o οποίος έφυγε από τη ζωή τον προηγούμενο μήνα. Θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του, ο Vacarello είχε φροντίσει να τοποθετήσει σε κάθε θέση μία κάρτα με το εξής μήνυμα : «Στον πατέρα μου».

 




Τα κοσμήματα βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο μέσα από ογκώδη ξύλινα και μεταλλικά βραχιόλια  στους καρπούς των μοντέλων, χαρίζοντας μία νέα διάσταση στα sleek σατέν φορέματα που έφταναν μέχρι το πάτωμα. Πηγή έμπνευσης της συλλογής αποτέλεσε η Βρετανίδα κληρονόμος, συγγραφέας, ποιήτρια και πολιτική ακτιβίστρια, Nancy Cunard, της οποίας σήμα κατατεθέν αποτελούσαν ανέκαθεν τα oversized βραχιόλια.

Στη μόδα έρχονται και τα τρισδιάστατα μεταλλικά ασημί και επίχρυσα οβάλ σκουλαρίκια, αποτελώντας την τάση που θέλουμε να υιοθετήσουμε.

 

Κρατήστε και τις  τεράστιες οικολογικές γούνες αλλά και τα oversized biker τζάκετ και μπλέιζερ με τους τονισμένους ώμους.

 

Δείτε βίντεο

Last modified on Wednesday, 02 March 2022 20:15

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση