Fashion

Monday, 21 March 2022 22:05

Δείτε το ανοιξιάτικο φόρεμα της Kate Middleton δια χειρός Jenny Packham

Rate this item
(0 votes)
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον θα συνεχίσουν την περιοδεία τους με στάσεις στις Μπαχάμες και την Τζαμάικα

Το Σάββατο 19 Μαρτίου, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ξεκίνησαν την οκταήμερη περιοδεία τους στην Καραϊβική για να τιμήσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο έτος της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Βγαίνοντας από το αεροπλάνο στο Μπελίζ, ο Δούκας του Κέιμπριτζ έφτασε με ένα γαλάζιο κοστούμι, ενώ η δούκισσα έδειχνε εντυπωσιακή με ένα ζωντανό κοστούμι με δαντελένια φούστα από την Jenny Packham. Το λουκ, που ήταν τεντωμένο στη μέση με μια χοντρή μπλε κορδέλα, συνδυάστηκε με ένα ασορτί clutch.

 

 

Για την πρώτη έξοδο της περιοδείας στις 20 Μαρτίου, η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ επέλεξαν το μπλε θέμα, που αντιπροσωπεύει τη σημαία της Μπελίζ. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ επέλεξαν πιο casual εμφανίσεις για μια περιήγηση στο Che'il Mayan Cacao Farm and Chocolate Factory στο Maya Center Village. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ντύθηκε με ένα ελαφρύ πουκάμισο με κουμπιά και ένα ναυτικό παντελόνι, ενώ η Μίντλετον φορούσε ένα μπλε φλοράλ μεσαίο φόρεμα του Tory Burch, statement σκουλαρίκια και ένα ψάθινο clutch.

 

 

 

Last modified on Monday, 21 March 2022 22:16

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση