Feel Good

Friday, 29 October 2021 12:07

Η Facebook αλλάζει το όνομα της σε Metα - Οι αλλαγές στο Μessenger, οι νέες επικοινωνίες και τα παιχνίδια

Rate this item
(0 votes)
Το Facebook... meta: Είχε διαρρεύσει ότι η Facebook θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Google και θα δημιουργήσει μια μητρική εταιρεία που θα έχει υπό την ομπρέλα της όλες τις δραστηριότητες.

 

Ο Μαρκ Ζάκερμπερκ, συνιδρυτής και αφεντικό της Facebook, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της εταιρείας για τα ζητήματα της εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ανακοίνωσε ότι δημιουργείται η νέα μητρική εταιρεία που θα ονομάζεται Metα. Όπως αναμενόταν με την ονομασία αυτή ο Ζάκερμπεργκ θέλει να σηματοδοτήσει την προσήλωση της εταιρείας στο νέο εικονικό κόσμο που έρχεται να διαδεχθεί τον κυβερνοχώρο και το Διαδίκτυο, το metaverse.

«Στο DNA μας είμαστε μια εταιρεία που δημιουργεί τεχνολογίες για ενώνουν τους ανθρώπους και το metaverse είναι το επόμενο σύνορο όπως ήταν η κοινωνική δικτύωση όταν ξεκινήσαμε. Η λέξη meta είναι ελληνική και σημαίνει πέρα κάτι που συμβολίζει ότι πάντοτε υπάρχει δυνατότητα να χτίσουμε κάτι» δήλωσε ο Ζάκερμπεργκ και έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι το τελευταίο γράμμα στο νέο όνομα δεν μοιάζει με το αγγλικό αλλά το ελληνικό γραμμά α. Η εξέλιξη αυτή έρχεται την στιγμή που η Facebook βρίσκεται σε μια μεγάλη δίνη καταγγελιών και σκανδάλων και κάποιοι λένε ότι ίσως με αυτή την κίνηση τα στελέχη της επιζητούν την αλλαγή της ατζέντας.

 

Ο CEO της Meta «καλωσορίζει» την νέα εποχή του Facebook με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

 

 

 

Τι είναι το metaverse

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας οργάνωσε ειδική εκδήλωση για την καινοτομία που ακούει στο όνομα metaverse. «Ζούμε γι'αυτά που χτίζουμε», τόνισε ο Ζούκεμπεργκ στην όγδοη ετήσια εκδήλωση στην οποία αποκάλυψε νέες εφαρμογές και τον σκοπό του metaverse, που παραπέμπει στον επιτυχημένο συνδυασμό της εικονικής πραγματικότητας και των τεχνολογιών.

 

Last modified on Friday, 29 October 2021 16:31

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση