Feel Good

Wednesday, 08 December 2021 21:46

Τι φέρνει το 2022; Διαβάστε τις νέες τάσεις που εκμαιεύσαμε μέσω του Pinterest

Rate this item
(1 Vote)
Beauty and Wellness Trends που θα μας ακολουθήσουν μέσα στο 2022 - Τι ψάχνει ο κόσμος! Ροπή προς τη φυσικότητα με extreme μαλλιά, τάση τα Space Buns, νύχια με τοπία λόγω στέρησης αποδράσεων εξαιτίας της covid, δημοφιλείς όροι αναζήτησης: «αιωρούμενη αισθητική» (+170 τοις εκατό), «απλές χορευτικές κινήσεις» (+150 τοις εκατό), «τεμπέλης προπόνηση στο κρεβάτι» (αύξηση 135 τοις εκατό) και «περπάτημα στη φύση» (+95 τοις εκατό)

Στο τέλος κάθε έτους, το Pinterest δημοσιεύει την πρόβλεψή του για τις τάσεις  του επόμενου έτος, με βάση τους περισσότερους από 400 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες και τα 300 δισεκατομμύρια Pin που έχουν αποθηκευτεί.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ακρίβεια πίσω από αυτές τις προβλέψεις είναι εντυπωσιακή. Σύμφωνα με τα δεδομένα της επωνυμίας, το 80 τοις εκατό από όσα είχαν προβλεφθεί πέρυσι - συμπεριλαμβανομένων των χτενισμάτων  και του μακιγιάζ  - ήταν στην πραγματικότητα τάση για το 2021.

 

Τι φέρνει το 2022;

Το Pinterest προβάλλει μια άνοδο σε στυλ φυσικής υφής μαλλιών, γυμναστική χαμηλής έντασης

 

Ροπή προς τη φυσικότητα με extreme μαλλιά, τάση τα Space Buns

Το 2022 οι άνθρωποι θα γιορτάσουν τη φυσική τους όψη, όμως με εξειδικευμένες και extreme τεχνικές styling μαλλιών.

Ως εκ τούτου, οι αναζητήσεις για «χτενίσματα με ''φουσκώματα''» έχουν ήδη αυξηθεί κατά 165 τοις εκατό. Τα κοντά φυσικά μαλλιά έχουν σημειώσει άνοδο 185 τοις εκατό και το φυσικό στυλ με κότσο μαλλιών έχει αυξηθεί κατά 160 τοις εκατό από πέρυσι.

Οι αναζητήσεις για χτενίσματα έχουν αυξηθεί κατά 190 τοις εκατό και οι έρευνες για «σχέδια ξυρισμένης κεφαλής» έχουν αυξηθεί 12 φορές από πέρυσι! Επίσης μοντέρνα χτενίσματα, περούκες bob cut, octopus haircut  και short hair mohawk.

Υπόθεση νύχια

Τα σχέδια σε στυλ τοπίου αρχίζουν να μπαίνουν στο επίκεντρο στον χώρο της τέχνης των νυχιών. «Την επόμενη χρονιά, τα κοσμήματα και η φύση θα παίξουν μεγάλους ρόλους στον χώρο της ομορφιάς», λέει η Jenna Landi, επικεφαλής του τμήματος πληροφοριών  για το Pinterest.

Λόγω της πανδημίας, η επιθυμία όλων να ταξιδέψουν ξανά φαίνεται ακόμα και στα νύχια μας, καθώς οι άνθρωποι ζωγραφίζουν τοπία στα νύχια τους...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εικόνα που αποτυπώνεται προωθεί τη χαλαρότητα.

Φέτος, άνθρωποι όλων των ηλικιών θα ερωτευτούν με πιο ήπιους τρόπους και κίνηση του σώματός τους», με τις καθημερινές  ρουτίνες και  περιπάτους στη φύση ως δημοφιλείς επιλογές.

Πιο δημοφιλείς όροι αναζήτησης: «αιωρούμενη αισθητική» (+170 τοις εκατό), «απλές χορευτικές κινήσεις» (+150 τοις εκατό), «τεμπέλης προπόνηση στο κρεβάτι» (αύξηση 135 τοις εκατό) και «περπάτημα στη φύση» (+95 τοις εκατό).

 

Αναζητήσεις για την ενέργειά μας

 

Από τα χρώματα της αύρας (έως 36x) έως τα στάδια πνευματικής αφύπνισης (πάνω 4 φορές), "Το Gen Z ψάχνει τρόπους να αυξήσει τη δόνηση του, αναζητώντας στάδια πνευματικής αφύπνισης και ακόμη και χρώματα αύρας." Επίσης, σε τάση είναι αναζητήσεις σχετικά με ερωτήσεις σχετικά με «πώς να αυξήσετε τη δόνηση σας» (+145 τοις εκατό), «πώς να προστατεύσετε την ενέργειά σας» (+60 τοις εκατό) και ερωτήσεις «θεραπείας συχνότητας» (+35 τοις εκατό).

 

 

 

 

 

 

Last modified on Wednesday, 08 December 2021 22:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση