Print this page
Friday, 10 December 2021 13:12

Ξεκίνησε τον αγώνα του ο Βαγγέλης και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας

Rate this item
(0 votes)
Τον δικό του αγώνα ξεκίνησε ο Βαγγέλης Παρίσσης, προκειμένου να καταφέρει να γίνει πλήρως καλά στην υγεία του.



Ο φίλαθλος του Ολυμπιακού πάσχει από  αυτοάνοσο νόσημα και χρειάζεται τη βοήθεια όλων, προκειμένου να ταξιδέψει σε εξειδικευμένη κλινική του Λονδίνου, εξασφαλίζοντας την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή του για τον επόμενο χρόνο.

Οι φίλοι που επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω της σελίδας που δημιουργήθηκε από κοντινούς του ανθρώπους στο Facebook και η οποία ονομάζεται: «Για τον Βαγγέλη Παρίσση-Γλυφάδα».

Επίσης, ο κόσμος που μπορεί να βοηθήσει μπορεί να τοποθετεί χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας του στην τράπεζα Πειραιώς στο όνομα του λογαριασμού Παπαδοπούλου Παρίσση Θέκλα του Σοφοκλή με αριθμό τραπεζικού λογαριασμού: 51-44-072821-807. IBAN GR75 0172 1440 0051 4407 28 21 807 BIC PIRBGRAA

Ο Βαγγέλης Παρίσσης πάσχει από σοβαρό αυτοάνοσο που λέγεται «Συστηματικός Ερυθματώδης Λύκος»
με προσβολή στο Κεντρικό Νευρικό Σύστημα. Η ασθένεια χαρακτηρίζεται ανίατος, με τις προσπάθειες των ιατρών να στοχεύουν στην ύφεση των συμπτωμάτων.

Από την ασθένεια έχουν προκληθεί βλάβες στον εγκέφαλο με απομυελώσεις σε εστίες και στα οπτικά νεύρα με νευρίτιδες και όραση 2/10, παράλληλα έχουν προκληθεί βλάβες και στο συκώτι του. Ακόμα πάσχει από  το Αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο που προκαλεί θρόμβους στις κεντρικές αρτηρίες και υποβάλλεται καθημερινά σε αντιπηκτική θεραπεία με Sintrom το οποίο έχει πολλές παρενέργειες, ενώ φέρει επίσης τη νόσο Χασιμότο και Διαβήτη τύπου 2 με ινσουλίνη.

 

Τα τελευταία χρόνια επισκέπτεται με τη βοήθεια φίλων και γνωστών την εξειδικευμένη κλινική που υπάρχει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Λονδίνο στο «Lupus centre hospital» στο «London bridge hospital», κλινική αποκλειστικά για τον Λύκο.

Στο πλευρό του πρώην επιχειρηματία στέκονται και άνθρωποι του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου.

 

 

 

 

 

Last modified on Friday, 10 December 2021 13:49
It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle