Feel Good

Wednesday, 02 March 2022 18:39

Συνδυάστε τον αθλητισμό με την ψυχαγωγία στις ακαδημίες Windsurfschool

Rate this item
(0 votes)
H σχολή windsurfschool λειτουργεί σε συντονισμό με τον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης και τα μαθήματα γίνονται στις εγκαταστάσεις μας όλο το χρόνο.



Προσφέρουμε ένα χαλαρό και διασκεδαστικό περιβάλλον στην παραλία της Βουλιαγμένης. Μια τοποθεσία γνωστή ως Athens Riviera μόλις 20 χλμ. από το κέντρο της πόλης της Αθήνας. Εντός των εγκαταστάσεων υπάρχει χώρος στάθμευσης, εστιατόριο και μπαρ.

Η σχολή windsurf είναι αναγνωρισμένη από την Ελληνική Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Με υψηλά καταρτισμένους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές είναι έτοιμοι να σας μυήσουν στα μυστικά των θαλάσσιων σπορ. Όλοι οι κανόνες ασφαλείας και ο εξοπλισμός είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς που υπαγορεύονται από το λιμεναρχείο και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Αν ενδιαφέρεσαι τώρα να ξεκινήσεις τα μαθήματα για windsurf και δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία με το άθλημα, θα σε βοηθήσουμε να ενταχθείς σε δύο διαδικασίες, τη Βασική και την πιο Εντατική έκδοσή του.

Το Βασικό Πρόγραμμα, απαιτεί 10 συνεδρίες διάρκειας 1 ώρας. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μαθαίνεις τις βασικές αρχές ιστιοπλοΐας και ιστιοσανίδας, τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα. Τεχνικές όπως μεταφορά εξοπλισμού, αρματωσιά του πανιού, κανονισμοί ασφαλείας. Από το πώς να σηκώσετε το πανί από το νερό για να κάνετε τις πρώτες σας βόλτες και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Ενώ στο Εντατικό Πρόγραμμα χρειάζονται 5 συνεδρίες διάρκειας 2 ωρών. Το πρόγραμμα αυτό αποτελείται από όλα όσα περιλαμβάνονται στο Βασικό Πρόγραμμα, με τη μόνη διαφορά ότι ο εκπαιδευόμενος διδάσκεται τις κατευθύνσεις. Είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για άτομα που θέλουν να προχωρήσουν πιο γρήγορα.

Για άτομα που έχουν ήδη κάποια εμπειρία με την ιστιοσανίδα και άτομα που έχουν πρόβλημα στο windsurf, χρησιμοποιώντας λουρί και ιμάντες ποδιών, εφαρμόζονται σε ειδικά τμήματα, συγκεκριμένα μαθήματα, στα οποία ο εκπαιδευόμενος εκπαιδεύεται σε κινήσεις με χρήση προσομοιωτή, λεπτομέρεια της εξέδρας και της σανίδας σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες. Επιπλέον επιδεικνύουμε την ιδανική συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση του εξοπλισμού και όλους τους κανονισμούς ασφαλείας.

Από τη σχολή μας δεν θα μπορούσε να λείπει και το παιδικό τμήμα που περιλαμβάνει παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών που δοκιμάζουν ιστιοσανίδα για πρώτη φορά ή έχουν μικρή προηγούμενη εμπειρία με το άθλημα. Αυτές οι συνεδρίες εξηγούν τις βασικές κινήσεις του windsurf μέσω ενός προσομοιωτή και διδάσκουμε τεχνικές αρματώματος του πανιού, εγκατάστασης του εξοπλισμού, μεταφοράς και τοποθέτησης της εξέδρας/σανίδας, κανονισμούς ασφαλείας και γενική θεωρία ιστιοπλοΐας. Στο νερό διδάσκουμε πώς να σηκώνετε το πανί από το νερό, ισορροπώντας και τοποθετώντας, κάνοντας τις πρώτες βόλτες και προς τις δύο κατευθύνσεις, ανεβάζοντας τον άνεμο και στρίβοντας (tacking και gybing).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της σχολής, κο Δημήτρη Γκανιάτσα στο τηλ. 6948394500 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της σχολής https://www.windsurfschool.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση