Feel Good

Wednesday, 09 March 2022 22:41

Η διατροφολόγος της Margot Robbie αποκαλύπτει το κόλπο για τη μείωση λίπους

Rate this item
(0 votes)
Ο τακτικός διαλογισμός και ένα καθημερινό συμπλήρωμα δεν θα εξαφανίσουν ξαφνικά το λίπος στην κοιλιά, όμως είναι ένα καλό πρόσθετο για να συμπληρώσει μια ήδη υγιή ρουτίνα

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση που υιοθετείται, η απώλεια βάρους δεν επιτυγχάνεται μόνο με την ανανέωση της ρουτίνας με προπόνηση και τη σωστή διατροφή.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη διάσημη διατροφολόγο, Dana James, υπάρχουν αρκετοί άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν σοβαρά τις προσπάθειες απώλειας βάρους, με μια σημαντική επιρροή - τις ορμόνες!


«Όταν το βάρος σας αυξάνεται απροσδόκητα, πολλοί από εσάς βιάζεστε στο συμπέρασμα ότι οι ορμόνες του θυρεοειδούς σας είναι εκτός λειτουργίας», είπε η Τζέιμς σε ένα άρθρο στο Mind Body Green. «Ενώ οι θυρεοειδικές ορμόνες έχουν βασικό ρόλο στη ρύθμιση του μεταβολισμού, υπάρχουν και άλλες ορμόνες που επηρεάζουν την αύξηση και την απώλεια βάρους».




Η Τζέιμς, στους πελάτες του οποίου είναι και η Margot Robbie και διάφορα μοντέλα της Victoria's Secret, επισημαίνει ότι οι κύριες ορμόνες που πρέπει να γνωρίζεις είναι η ινσουλίνη, τα οιστρογόνα και η κορτιζόλη - το καθένα συνδέεται με την αύξηση του λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Σύμφωνα με την James, εάν αποθηκεύετε λίπος παντού, η ινσουλίνη είναι η κυρίαρχη ορμόνη στο σώμα σας που πιθανότατα πρέπει να ρυθμιστεί. Η αποθήκευση λίπους στους μηρούς και τους γλουτούς υποδηλώνει ότι τα οιστρογόνα πρέπει να στοχεύουν και για εκείνους που συσσωρεύουν εύκολα λίπος στην κοιλιά, τα επίπεδα κορτιζόλης μπορεί να ευθύνονται.

Ευτυχώς, η James λέει ότι υπάρχουν τρόποι για να καταπολεμήσετε τα ακανόνιστα επίπεδα ορμονών και τελικά να μειώσετε το λίπος. Αλλά από όλες τις συμβουλές της για τη ρύθμιση των ορμονών, αυτό που τράβηξε περισσότερο την προσοχή μας είναι αυτό που στοχεύει στο λίπος της κοιλιάς. «Αν έχετε λίπος στην κοιλιά, φταίει η κορτιζόλη, η ορμόνη που αντιμετωπίζει το στρες», λέει η James. «Θα ωφεληθείτε από έναν καθημερινό διαλογισμό 20 λεπτών, καθώς ο διαλογισμός βοηθά στην επαναφορά της ανταπόκρισης της κορτιζόλης του σώματος». Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Τζέιμς συνιστά επίσης να παίρνετε 200 χιλιοστόγραμμα φωσφατιδυλοσερίνης πριν τον ύπνο για να βοηθήσετε στη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης (μάθαμε επίσης ότι το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει και σε αυτό!).

Ενώ ο τακτικός διαλογισμός και ένα καθημερινό συμπλήρωμα δεν θα εξαφανίσουν ξαφνικά το λίπος στην κοιλιά, είναι ένα καλό πρόσθετο για να συμπληρώσει μια ήδη υγιή ρουτίνα. Σε τελική ανάλυση, θα μπορούσε να βοηθήσει στην επιτάχυνση των αποτελεσμάτων από μια υγιεινή δίαιτα και πρόγραμμα άσκησης, που σίγουρα μας ακούγεται σαν win-win συνθήκη.

 

Last modified on Wednesday, 09 March 2022 23:08

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση