Feel Good

Sunday, 03 April 2022 08:46

Κέιτ Μίντλετον: Τι περιλαμβάνει η διατροφή της

Rate this item
(0 votes)
Η υγιεινή διατροφή της γεμάτη λαχανικά, φρούτα και άπαχη πρωτεΐνη είναι το μυστικό της



Η 40χρονη μητέρα τριών παιδιών  φαίνεται ότι ακολουθεί μια πολύ πρακτική προσέγγιση όσον αφορά στην κουζίνα και την διατροφή τόσο της ίδιας, όσο και της οικογένειάς της.


Στην πραγματικότητα, προφανώς μαγειρεύει η ίδια τα περισσότερα γεύματα για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα ίδια τα παιδιά, σύμφωνα με τη βρετανίδα σεφ Carolyn Robb, η οποία εργάστηκε στο Παλάτι του Κένσινγκτον για περισσότερες από δύο δεκαετίες, αναφέρει το goodhousekeeping.com.

«Η Κέιτ ασχολείται με τη μαγειρική αρκετά», είπε στο Racked το 2015. «Πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι βασιλικός. Προέρχεται από ένα κανονικό υπόβαθρο και ένα κανονικό σπίτι όπου πάντα μαγείρευε για τον εαυτό της. Και, εγώ, πάντα άκουγα ότι ο Ουίλιαμ απολαμβάνει να περνά χρόνο με την οικογένειά του γιατί απλώς τρώνε μαζί στο τραπέζι της κουζίνας σαν μια κανονική οικογένεια». Ποιες είναι, όμως, οι αγαπημένες τροφές της Κέιτ Μίντλετον που δεν παραλείπει να συμπεριλάβει στα γεύματα της;

Πρωινό
Για να ξεκινήσει την ημέρα της η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με το goodhousekeeping.com, δημιουργεί ένα τονωτικό και χορταστικό πράσινο smoothie με σπιρουλίνα, λάχανο, matcha, σπανάκι, μαρούλι, κόλιανδρο και βατόμουρα. Το Matcha, μάλιστα, είναι μια συμπυκνωμένη σκόνη πράσινου τσαγιού, ενώ η σπιρουλίνα είναι ένας τύπος γαλαζοπράσινων φυκών που ορισμένοι άνθρωποι αποδίδουν ως «υπερτροφή».

Μεσημεριανό
Πηγή στη Daily Mail αποκάλυψε ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ακολουθεί μια βιολογική διατροφή «πλούσια σε αντιοξειδωτικά», και έτσι οι σαλάτες και τα «μπωλ με φρούτα εποχής» εμφανίζονται τακτικά στο πιάτο της. Μερικά αγαπημένα πιάτα της Κέιτ Μίντλετον είναι οι σαλάτες με καρπούζι, γκασπάτσο, γκότζι μπέρι, ταμπουλέ και σεβίτσε, επιλογές που η Δούκισσα προτιμά έτσι ώστε να τρώει περισσότερα ωμά τρόφιμα. «Η Κέιτ έχει ήδη την τέλεια σιλουέτα, αλλά το κίνητρό της είναι να αποκτήσει λαμπερό δέρμα», ανέφερε μια ανώνυμη πηγή στην εφημερίδα.

Βραδινό
Όταν πρόκειται για οικογενειακά δείπνα, η Κέιτ Μίντλετον έχει μία συγκεκριμένη σπεσιαλιτέ: το ψητό κοτόπουλο. «Τα βράδια της αρέσει να μαγειρεύει το αγαπημένο δείπνο του Ουίλιαμ, το ψητό κοτόπουλο», έγραψε η βασιλική ανταποκρίτρια Katie Nicholl στο Vanity Fair το 2012. Εκτός από το φημισμένο ψητό κοτόπουλό της, όμως, η Κέιτ έχει ακόμη ένα άλλο αγαπημένο πιάτο ως εναλλακτική για βραδινό. Σε ένα καναδικό φεστιβάλ φαγητού και κρασιού το 2016, η Δούκισσα αποκάλυψε ότι της αρέσει ιδιαίτερα να μαγειρεύει κοτόπουλο κάρυ, ανέφερε η Mirror.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση