Interviews

Friday, 15 April 2016 22:24

Συνέντευξη Δέσποινας Καϊσίδου

Rate this item
(0 votes)
Who is who? (με λίγα λογία ποια είναι, τι έχει σπουδάσει, από πού ξεκίνησε)

Η Δέσποινα Καϊσίδου είναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του ΤΕΙ Αθηνών, με μετεκπαίδευση στην Ιταλία, στον τομέα της κλασσικής αισθητικής και γεροντολογίας από το «Fabio Pellini Scuola di Medicina Estetica».

Με 20ετή πείρα στον τομέα της, η Δέσποινα Καϊσίδου αποτέλεσε έναν από τους πιο γνωστούς make up artist μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών ενώ υπήρξε σύμβουλος σε θέματα τόσο κλασσικών όσο και εξειδικευμένων θεραπειών προσώπου και σώματος.

Όπως ή ίδια εξομολογείται «….Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, ασχολούμαι με την ομοφιά. Από έφηβη έπιανα τη φαντασία μου να «τρέχει» και να σχεδιάζει πάνω στα πρόσωπα αγαπημένων μου προσώπων, τι θα μπορούσα να κάνω για να τους κάνω πιο όμορφους, πιο νέους, πιο ελκυστικούς. Αν μάλιστα μου έδιναν την ευκαιρία πειραματιζόμουν καταλλήλως σε φίλες, θείες, μαμάδες….και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία».

Στο πλαίσιο αυτό, το χόμπι γίνεται σπουδές και οι σπουδές επάγγελμα, και το 1994 δημιουργεί το DIBI Center, ένα από τα πιο εξελιγμένα κέντρα αισθητικής, με παραρτήματα στο Νέο Ψυχικό και στην Γλυφάδα ενώ παράλληλα η κα Καισίδου γίνεται συνεργάτης και προσωπικός σύμβουλος ομορφιάς διαφόρων γνωστών καλλιτεχνών.

Σε αυτήν την πορεία, το Σεπτέμβριο του 2013 η κα Καισίδου προχωρά ένα βήμα παρακάτω και εγκαινιάζει στα Νότια Προάστεια το νέο δημιούργημα της που είναι το «DK Medical Spot», ένα κέντρο ολιστικής θεραπείας προσώπου και σώματος, το οποίο δημιουργήθηκε για να προσφέρει ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει στο χώρο της σύγχρονης αισθητικής και δερματολογίας.

Σε συνεργασία με ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό στην αντιγήρανση & στην αισθητική, δηλαδή ειδικούς Μοριακούς Βιολόγους & Δερματολόγους, στο dkmedicalspot δίνεται έμφαση στην ολιστική θεραπεία του δέρματος, προσώπου και σώματος, στο πλαίσιο της συνολικής αναζωογόνησης του οργανισμού. Γιατί το dkmedicalspot αποτέλεσε το όραμα της κας Καϊσίδου για τη δημιουργία ενός κέντρου, που θα «φροντίζει» τις μοναδικές ανάγκες του κάθε επισκέπτη.
Η κρίση έχει επηρεάσει την δουλειά σας;

«Καταρχήν, το dkmedicalspot γεννήθηκε πριν από δυο χρόνια, δηλαδή στο peak της κρίσης, εν μέσω των σημαντικότερων κοινωνικοοικονομικών εξελίξεων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας.

Αυτό σημαίνει ότι εν μέρει (δεν υπολόγισα τα capital controls) ήμουν ενήμερη για τη μάχη που έπρεπε να δώσω. Όντας όμως εξοπλισμένη με πείρα και αγαπημένους πελάτες, που παραμένουμε σταθερά μαζί τα τελευταία 15 χρόνια, αποφάσισα ότι το dkmedicalspot ήταν ένα κέντρο που το χρειαζόταν η αγορά. Και τελικά, μέχρι στιγμής, δεν διαψεύστηκα καθώς μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι βαδίζουμε σωστά.

Ήδη, μέσα σε διάστημα δυο ετών, αναπτυσσόμαστε! Η προσπάθεια μας ανταμείβεται γιατί αυτή συνοδεύεται από σταθερούς και ικανοποιημένους πελάτες, στους οποίους προσφέρουμε σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Γιατί παρά την οικονομική αντιξοότητα, οι πελάτες μας συνεχίζουν να επιλέγουν την ομορφιά και την ανανέωση ως «όπλο» ενάντια στη γκρίνια των καιρών, βάζοντας στη ζωή τους ένα πρόσημο θετικό.

Ποια είναι τα επιχειρηματικά σας σχέδια για αυτή την εποχή;

Τα επιχειρηματικά μου σχέδια επικεντρώνονται στο πώς μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε την εμπειρία του επισκέπτη, δηλαδή ποιες είναι οι νέες ιατρικές υπηρεσίες και ποια τα προϊόντα που μπορούμε να προσφέρουμε στον πελάτη μας, στοχεύοντας στο βέλτιστο φυσικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο παρονομαστής που καθορίζει και την επιχειρηματική μου πορεία αυτήν την εποχή.

Παραδείγματα τέτοιων κινήσεων είναι η πρόσφατη αποκλειστική συνεργασία του dkmedicalspot με την Theracell μια πρωτοπόρο εταιρία βιοτεχνολογίας, η οποία διαθέτει την απαραίτητη εξειδικευμένη τεχνολογία και τεχνογνωσία για την παραγωγή προϊόντων αναγεννητικής ιατρικής, τα οποία βασίζονται στη χρήση αυτόλογων κυττάρων, δηλαδή κυττάρων που προέρχονται από τον ίδιο τον ασθενή.

H εντυπωσιακή θεραπεία, που προκύπτει από αυτή την επένδυση, είναι η αντιμετώπιση των λευκών ραγάδων με συνδυασμό ινοβλαστών και Fraxel DUAL. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Ποτέ πριν, δεν έχουμε δει τέτοια τέτοια βελτίωση στις λευκές ραγάδες.

Στο ίδιο πλαίσιο, στα άμεσα σχέδια μας είναι η διάθεση μίας νέας καινοτόμου σειράς δερμοκαλλυντικών προϊόντων του dkmedicalspot, υψηλών προδιαγραφών που περιέχουν κορυφαία ενεργά συστατικά.

Γιατί στο dkmedicalspot επενδύουμε σε προιόντα και συνεργασίες που απαντούν στο βασικό μας στόχο: να «ικανοποιούμε» τις αισθητικές και αντιγηραντικές εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα μπορούσα να σου αναφέρω πολλές και διαφορετικές νέες θεραπείες που απαντούν σε διαφορετικές ανάγκες αισθητικής ανανέωσης, θα προτιμούσα όμως να σε προσκαλέσω και να έρθεις στο dkmedicalspot και να καλύψεις τις δικές σου ανάγκες για φροντίδα και περιποίηση, χαρίζοντας στον εαυτό σου ένα δώρο φροντίδας και ανανέωσης.

Είπαμε ότι αυτό που μετράει είναι η εμπειρία.

Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφέρω ότι τη φιλοσοφία μας, τις υπηρεσίες μας και άλλες χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας στο www.dkmedicalspot.gr.

Ενώ για τους λάτρεις της «προσωπικής άποψης» και φρέσκιας ενημέρωσης, σύντομα θα ανακοινώσουμε το νέο μου blog, στο οποίο εγώ προσωπικά θα καταγράψω ότι νεότερο υπάρχει στον τομέα της αισθητικής ιατρικής, τις εναλλακτικές θεραπείες που προσφέρονται, τις τελευταίες μελέτες που αφορούν την αντιγήρανση, tips and hints για ακόμη πιο φρέσκο πρόσωπο και πιο σφριγηλό σώμα κλπ.

Θέλω μέσω του blog να καταφέρω να απαντήσω σε όλες τις απορίες όλων όσων θέλουν να ρωτήσουν λεπτομέρειες για όλες τις θεραπείες και δεν έχουν βρει ακόμη απάντηση.

Επίσης, μέσα από το blog θέλω να μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία για κάθε θεραπεία. Γιατί, όπως γνωρίζουν όσοι μας έχουν επισκεφθεί, κάθε θεραπεία και κάθε προϊόν πριν ακόμη το διαθέσουμε στο dkmedicalspot, καταρχήν το δοκιμάζω η ίδια, ώστε να υπάρχει προσωπική εμπειρία για το αποτέλεσμα πριν το εφαρμόσουμε στον πελάτη μας.

Δεν μπορεί να μιλάς για θετική εμπειρία αν εσύ ο ίδιος δεν την έχεις αποκομίσει!

Γιατί να προτιμήσει κάποιος το dkmedicalspot;

Για πολλούς λόγους θα έλεγα!Καταρχήν, στην καρδιά όλων των υπηρεσιών μας είναι η αγάπη που έχω για αυτό που κάνω. Αυτό σημαίνει ότι όλο το dkmedicalspot λειτουργεί με το «μεράκι» που έχουμε για αυτό που κάνουμε.

Σε αυτό το πλαίσιο, αρκεί να αναφέρω ότι συνεργαζόμαστε με εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό (ιατροί και βιολόγοι) που μπορούν να προσφέρουν σύγχρονες ιατρικές υπηρεσίες στον τομέα της γεροντολογίας και της αισθητικής ιατρικής ενώ παράλληλα χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα.

Τέλος, να κλείσω με ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά μας, που είναι η φροντίδα που παρέχουμε σε κάθε πελάτη.

Last modified on Thursday, 01 April 2021 23:12

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By Netclick

Αναζητηση