Media News

Tuesday, 30 November 2021 21:33

«Watch Next»: Νέα κινηματογραφική εκπομπή με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στην COSMOTE TV

Rate this item
(0 votes)
Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή 26/11 η νέα εκπομπή της COSMOTE TV «Watch Next», με παρουσιαστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

To «Watch Next», η πιο cinema friendly εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 23.00 στο COSMOTE CINEMA 1HD και θα περιλαμβάνει προτάσεις νέων κινηματογραφικών ταινιών, αφιερώματα, συνεντεύξεις, καθώς και συζητήσεις με καλεσμένους απ’ όλο το φάσμα του κινηματογράφου. Στην εκπομπή θα εμφανίζονται κάθε εβδομάδα, παρουσιάζοντας τη δική τους οπτική για τις εξελίξεις στον χώρο της 7ης τέχνης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» και κριτικός κινηματογράφου, Λουκάς Κατσίκας, ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Στο Πλεχτό», Μάκης Παπασημακόπουλος και η δημοσιογράφος Χριστίνα Μπίθα.

Στην πρεμιέρα του «Watch Next» (Παρασκευή 26/11, 23.00, COSMOTE CINEMA 1HD), ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος υποδέχτηκε στο στούντιο της COSMOTE TV τον βραβευμένο ηθοποιό Ανδρέα Κωνσταντίνου (Μικρά Αγγλία, Ουζερί Τσιτσάνης, Το Τελευταίο Σημείωμα). Μαζί μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία του κατ’ εξοχήν κινηματογραφικού ηθοποιού, ενώ θα σχόλιασαν και την πολυαναμενόμενη ταινία «House of Gucci».

Επόμενοι καλεσμένοι της εκπομπής (3/12, 23.00, COSMOTE CINEMA 1HD) θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας «Monday», Αργύρης Παπαδημητρόπουλος και ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος. Με αφορμή την A’ τηλεοπτική πρεμιέρα της ταινίας αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Κυριακή 5/12 (21.00, COSMOTE CINEMA 1HD), οι δύο καλεσμένοι θα μιλήσουν με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για τη συνεργασία τους, θα αποκαλύψουν backstage περιστατικά από τα γυρίσματα, ενώ θα προβληθούν και  αποκλειστικές συνεντεύξεις των δυο πρωταγωνιστών της ταινίας, Σεμπάστιαν Σταν (Captain America, Black Panther και Avengers) και Ντενίζ Γκαφ (Paula).

Μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 1HD, κάθε επεισόδιο της εκπομπής «Watch Next» θα είναι διαθέσιμο στον δωρεάν, on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση