Media News

Saturday, 04 December 2021 21:59

Ο Γιάννης Μπέζος μιλά για τον Άρη Σερβετάλη και τον κορωνοϊό: «Έχω γίνει σαν νεραντζιά από τα εμβόλια»

Rate this item
(0 votes)
Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Δανάη Μπάρκα ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά της ΕΡΤ, «Σε ξένα χέρια» που πρωταγωνιστεί, τη σχέση του με το κοινό, την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος», αλλά και τον κορωνοϊό.





«Μια καθημερινή σειρά είναι αρκετά κουραστική, αλλά η αποστολή η δική μας είναι να κάνουμε συντροφιά τους τηλεθεατές. Οι προτάσεις που μου γίνονται τώρα ακουμπούν στην ιδιοσυγκρασία μου, αλλά αν δεν βρεις κάποιο κοινό με τον ρόλο πρέπει αν δημιουργήσεις. Ο τηλεθεατής κατά 80% δεν ακολουθεί τον ρόλο, αλλά τον άνθρωπο. Η τηλεόραση θέλει ανανέωση και στο προσωπικό και στη θεματολογία. Πρέπει να γίνει πιο τολμηρή, στα σενάρια είμαστε ακόμη συντηρητικοί. Ως κοινωνία είμαστε συντηρητικοί, έχουμε θυμό μέσα μας και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που γλεντάμε. Γίνεται με θυμό. Δε χρησιμοποιούμε πάρα πολύ τη σκέψη μας.

Έχω μετανιώσει για πράγματα που έκανα νεότερος, ήμουν αψύς στη δουλειά, Ενδεχομένως να αδίκησα κάποιους ανθρώπους, υπήρξα δριμύς, αλλά όχι σε προσωπικό επίπεδο, πάντα με γνώμονα τη δουλειά. Ένα από τα λάθη που έκανε είναι ότι εργάστηκα παραπάνω από ότι χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να αφήσω ένα κομμάτι της προσωπικής μου ζωής.


 
Βγαίνω στην τηλεόραση όταν έχω κάτι να πω. Δεν θέλω να λέμε ψέματα, σιχαίνομαι τον λαϊκισμό και με ενοχλεί που δουλευόμαστε μεταξύ μας. Έχω δει ανθρώπους που στην προσωπική τους ζωή λένε άλλα και άλλα στην τηλεόραση. Είναι δυνατόν, ενώ γνωριζόμαστε μεταξύ μας, να λέμε άλλα πράγματα; Είναι ψευδές ότι είμαστε όλοι αγαπημένοι», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.


Σχετικά με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε: «Εγώ διαφωνώ με αυτό που έκανε ο Σερβετάλης. Δεν είμαι στη λογική του Σερβετάλη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τον σταυρώσουμε τον άνθρωπο. Βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Δε χρειάζεται όλοι να μιλάνε για όλα».

Όσον αφορά την αγάπη του κοινού, ο Γιάννης Μπέζος πρόσθεσε: «Με τιμάει που ο κόσμος έρχεται για να με δει, για να περάσει καλά. Θέλω να είμαι τίμιος απέναντι στους θεατές και σέβομαι το μεροκάματό τους. Με συγκινεί να βλέπω ανθρώπους που περιμένουν στη στάση για να πάνε για το μεροκάματό τους. Έβλεπα μία κοπέλα τις προάλλες που περίμενε έξω από τη δουλειά της και έλεγα πως εκείνη περιμένει για τόσες ώρες εκεί και εμείς κάνουμε τους καλλιτέχνες. Αυτό με προβληματίζει, με συγκινεί πιο πολύ από κάτι θεατρικές ερμηνείες που βλέπω».

Τέλος σχετικά με τον κορωνοϊό και το εμβόλιο, ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε: «Με προβληματίζει ο κορωνοϊός. Δεν φοβάμαι πάρα πολύ. Έχω εμβολιαστεί πλήρως, έχω γίνει σαν νεραντζιά από τα εμβόλια. Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία για να αποκτήσουμε πάλι το κύρος μας. Αυτό θα το πετύχουμε μόνο αν εμπιστευτούμε την επιστήμη. Πρέπει να εμπιστευτούμε την επιστήμη και να πάμε παρακάτω. Να αφήσουμε τις αρλούμπες, τις ανοησίες, τις ελαφρότητες και τις γραφικότητες».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση