Media News

Sunday, 19 December 2021 14:09

The Voice: Απόψε ο μεγάλος τελικός, οι οκτώ παίκτες που διεκδικούν τη νίκη

Rate this item
(0 votes)
Ο Μεγάλος Τελικός απόψε στις 21:00 το βράδυ, στον #SkaitvGR



Ύστερα από έναν δυναμικό ημιτελικό κατά τη διάρκεια του οποίου το τηλεοπτικό κοινό έδωσε την πρόκριση σε οκτώ διαγωνιζόμενους και παρακολούθησαν 2.726.164 τηλεθεατές έστω και για 1΄, ολοκληρώνεται απόψε το The Voice of Greece με ένα live τελικό γεμάτο μουσική και εκπλήξεις.

Από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού προκρίθηκε ο Δημήτρης Κανάκης. Ο Πάνος Μουζουράκης στον τελικό συμμετέχει με την Ηλιάνα Αλεξάνδρου και την Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου. Η ομάδα της Έλενας Παπαρίζου απαρτίζεται από τους Ελένη Ολυμπίου, Γιώργο Γλυκοκόκκαλο και Γιώργο Πάττα. Ο Σάκης Ρουβάς έχει στην ομάδα του τους Άννα Αργυρού και Ανδρέα Μηλιώτη.

Ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους 8 φιναλίστ στη σκηνή του The Voice of Greece για την πρώτη τους ερμηνεία και σταδιακά θα περάσουμε στους 4 και στους 2 διαγωνιζόμενους προτού ανακοινωθεί το όνομα του μεγάλου νικητή που θα κερδίσει ένα χρυσό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company.

Στη σκηνή του The Voice of Greece θα ανέβουν όμως και οι coaches! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με τον Σάκη Ρουβά θα προσφέρουν ένα μοναδικό performance ερμηνεύοντας τα: «Τι να το κάνω» (Στίχοι/μουσική: Λευτέρης Κιντάτος), «Μία ζωή μαζί» (Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, Μουσική: Desmond Child), «Μάλλον κάτι ξέρω» (Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου, Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης), «Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου» (στίχοι/μουσική: Γιώργος Θεοφάνους), «Παιδί γενναίο» (Στίχοι: Γιάννης Δόξας, μουσική: Γιώργος Θεοφάνους), «Όσο έχω εσένα» (Στίχοι/μουσική: Στέλιος Ρόκκος), «Τελικά» (Στίχοι/μουσική: Κωνσταντίνος Αργυρός, Μάριος Ψιμόπουλος, OGE, Rack, Φίλιππος Κούρκουλος), «Έλα μου» (Στίχοι/μουσική: Νίκος Καρβέλας).



Ο Πάνος Μουζουράκης σε μία ανατρεπτική μουσική συνάντηση με την Έλενα Παπαρίζου θα ερμηνεύσουν τα: «Papa was a rollin’ stone», «Roadhouse blues» και «Proud Mary».

Απόψε στο The Voice of Greece επιστρέφει και η Joanne, η  περσινή νικήτρια από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η οποία θα ερμηνεύσει live την επιτυχία «Twist in my sobriety».

 

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου από το social media room θα μας μεταφέρει τον παλμό και τα σχόλια των τηλεθεατών από τα social!

Last modified on Sunday, 19 December 2021 14:16

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση