Media News

Monday, 27 December 2021 15:28

Πρεμιέρα απόψε στο MEGA για την Μπεκατώρου - Oι «Chasers» συστήνονται για πρώτη φορά

Rate this item
(0 votes)
To «The Chase», το τηλεπαιχνίδι που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο, κάνει πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα κι ετοιμάζεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η Μαρία Μπεκατώρου συναντά παίκτες και Chasers στην πιο δύσκολη «αναμέτρηση», και προσπαθεί να κρατήσει τις… αποστάσεις μεταξύ τους.

Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», λίγο πριν την πρεμιέρα της: «Σήμερα έχουμε πρεμιέρα και έχουμε μεγάλη χαρά, γιατί το δουλεύουμε καιρό και έχουμε άγχος και αγωνία. Όλα αυτά γίνονται με πολύ πάθος κι επειδή το χρώμα του «The Chase» είναι το κόκκινο, έχει πολύ αδρεναλίνη. Οι παίκτες αναμετρώνται με ανθρώπους και όχι μηχανήματα. Οι τέσσερις Chases είναι οι «φωτεινοί παντογνώστες». Είναι πολύ μορφωμένοι άνθρωποι, με πολύ υψηλό επίπεδο γνώσεων και χαιρόμαστε που είναι εδώ... και έρχονται και παίκτες, και τολμούν να παίξουν μαζί τους. Γιατί, δεν κερδίζει πάντα ο Chaser!».

Τέσσερις παίκτες επιστρατεύουν τις γνώσεις τους για να αναμετρηθούν, κάθε φορά, με έναν από τους Chasers, και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ.

Το «The Chase», που κάνει πρεμιέρα στο MEGA απόψε στις 18:30, είναι εντελώς διαφορετικό από όσα τηλεπαιχνίδια γνώσεων έχεις δει μέχρι τώρα! Με τον γοργό ρυθμό του και την αγωνία να χτυπά κόκκινο σε κάθε επεισόδιο, το «The Chase» κάνει θραύση στη Μεγάλη Βρετανία εδώ και 13 χρόνια και προβάλλεται σε όλο τον κόσμο, από την Κίνα και τη Ρωσία μέχρι την Αυστραλία και τις ΗΠΑ. Η Ελλάδα είναι η 16η χώρα που θα υποδεχτεί αυτό το τηλεπαιχνίδι-φαινόμενο, με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία επιστρέφει στην ψυχαγωγία που τόσο καλά γνωρίζει.

Οι γνώσεις και η ταχύτητα με τις οποίες προσπαθούν να ξεφύγουν οι παίκτες από τους «παντογνώστες» Chasers που τους καταδιώκουν, αλλά και να κερδίσουν μέχρι και 10.000 ευρώ, δίνουν σε κάθε επεισόδιο του «The Chase» καταιγιστικό ρυθμό και κάνουν την εξέλιξη απρόσμενη.

Οι Chasers, μόνιμοι συνεργάτες με πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι ένας ακόμα λόγος που κάνει το «The Chase» τόσο ξεχωριστό. Έχουν παρατσούκλια, ενώ η προσωπικότητά τους δίνει διαφορετικό «χρώμα» σε κάθε αναμέτρηση. Αυτή η συνήθεια με τα παρατσούκλια ξεκίνησε αυθόρμητα από την αγγλική εκδοχή και τελικά έγινε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του παιχνιδιού. Στο «The Chase» του MEGA, οι τέσσερις Chasers έχουν τα παρατσούκλια «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» και καταφτάνουν στο πλατό αποφασισμένοι να… εκμηδενίσουν την απόσταση με τους παίκτες!

Εκτός από σταθερά υψηλή τηλεθέαση όπου κι αν μεταδίδεται, το βρετανικό «The Chase» έχει κερδίσει τρία βραβεία στα National Television Awards, ενώ το αμερικανικό ήταν υποψήφιο για τρία βραβεία Emmy. Κι επειδή οι τηλεθεατές δεν χορταίνουν το «The Chase» στην τηλεόραση, το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει σε μορφή επιτραπέζιου αλλά και app! Ο παρουσιαστής Bradley Walsh είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της βρετανικής τηλεόρασης: παρουσιάζει το παιχνίδι αδιάκοπα από το ξεκίνημά του και έχει γίνει viral στο διαδίκτυο με το γέλιο του.

Το «The Chase» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 18:30 στο MEGA, και θα μεταδίδεται καθημερινά την ίδια ώρα.

Last modified on Monday, 27 December 2021 15:31

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση