Print this page
Thursday, 13 January 2022 14:57

Αποχώρηση Survivor: Ποια παίκτρια έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο

Rate this item
(0 votes)
Ακόμη έναν παίκτη λιγότερο μετρά το Survivor 2022, καθώς υπήρξε νέα αποχώρηση.




Μετά την ξαφνική αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση έμειναν ως έχουν, δηλαδή ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι η Μυριέλλα Κουρεντή.

 

Στο Συμβούλιο της Δευτέρας προέκυψαν ακόμα τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτή τη φορά η ηττημένη ομάδα στο αγώνισμα ασυλίας ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι έβγαλαν στον τάκο την Παρασκευή Σταματοπούλου. Ωστόσο δύο ακόμα υποψήφιοι αναδείχθηκαν από τους παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία. Η Αθηνά Ευμορφιάδη από τους Διάσημους επέλεξε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Μαχητές τον Σταμάτη Καλαφατά.

 

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, στο  συμβούλιο, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και τελικά αποχώρησε, ήταν η Παρασκευή Σταματοπούλου.

«Νιώθω ότι αν δεν έφευγα σήμερα, δεν θα μου άρεσε καθόλου η συνέχεια. Το κοντρολάρω και λέω θα περάσει και τώρα πέρασε. Είμαι ανακουφισμένη και το Survivor είναι δύσκολο. Δεν διστάζω να παραδεχτώ ότι δεν είναι για εμένα. Δεν είναι για το δικό μου στομάχι» δήλωσε η Παρασκευή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

 

Last modified on Thursday, 13 January 2022 15:40
It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle

Related items