Media News

Monday, 17 January 2022 17:35

Survivor: Η άκομψη φράση του Βαλάντη που έκανε την Ευρυδίκη να ξεσπάσει σε κλάματα

Rate this item
(0 votes)
Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών με μία άκομψη φράση του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα.


Η στιχομυθία τους δεν ακούστηκε ωστόσο, κατά την προβολή του επεισοδίου και η Ευριδίκη χρειάστηκε να εξηγήσει στον Γιώργο Λιανό το λόγο που ξέσπασε συναισθηματικά, καθώς ούτε και ο ίδιος άκουσε τον τραγουδιστή.

«Μετά την τοποθέτηση μου, ο Βαλάντης γύρισε και είπε κάτι που αν θέλει μπορεί να το πει ο ίδιος, εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις καν. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε κατά λέξη μια φράση... Επειδή με πονάει πολύ μέσα μου, αν θέλει μπορεί να πει εκείνος τι είπε», είπε χαρακτηριστικά, με τον Γιώργο Λιανό να ζητάει από τον Βαλάντη να επαναλάβει τη φράση του.

«Έχω περάσει κι εγώ πολλά πράγματα, οπότε δε θέλω να τοποθετηθώ, γιατί είναι ένα πολύ λεπτό θέμα και δεν έχω τέτοια διάθεση, ζήτησα συγγνώμη», είπε από πλευράς του ο Βαλάντης.

Όπως έκανε σήμερα γνωστό η εκπομπή «Πρωινό» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε η ίδια από την παραγωγή του Survivor να κοπεί η φράση του Βαλάντη στο μοντάζ.

«Η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί. Η παραγωγή σεβόμενη την επιθυμία της να μην ειπωθεί στον αέρα η χυδαία του φράση για την υγεία της, την έκοψε στο μοντάζ», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παρτσώλης.

Το απόσπασμα της εκπομπής προβλήθηκε και στην εκπομπή Super Κατερίνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να σχολιάζει επί του θέματος: «Ένας άνθρωπος που έχει αρρωστήσει με την συγκεκριμένη αρρώστια και να γυρνάει και να σου λέει "γι' αυτό το έπαθες", φαντάζομαι. Είναι θαύμα που ζει και να την καταριέσαι με αυτό το πράγμα; Είναι εγκληματικό, απάνθρωπο».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση