Media News

Tuesday, 19 April 2022 13:37

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια Άρης και Τάκης, τους απέβαλε ο Λιανός - Δείτε βίντεο

Rate this item
(0 votes)
«Υπήρξε μια στιγμή έντασης που δεν χωράει στο Survivor», είπε ο παρουσιαστής μπροστά στο πρωτοφανές σκηνικό


Πρωτόγνωρες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο Survivor. Πρωταγωνιστές του πρωτοφανούς καβγά ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να μιλάει στο Συμβούλιο του Survivor ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν περίμενε να είναι υποψήφιος αλλά δέχτηκε την υποψηφιότητα.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχω μια παρέα, τον Τάλα, τη Σοφιάνα και τη Μέι γιατί έχουμε κοινά ενδιαφέροντα να συζητάμε. Δεν έχω έπαρση, είμαι πολύ καλός με όλα τα παιδιά. έπαρση έχουν άλλοι όταν κερδίζουν. Αναφέρομαι σε αυτόν που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο να με ψηφίσει», είπε χαρακτηριστικά.

Και τότε έγινε το μεγάλο μπαμ. Ο Άρης θέλησε να εκθέσει τον Τάκη για όσα κάνει στην καλύβα. Ο Τάκης όπως πάντα διέκοπτε συνέχεια. «Φοβάται να πει την αλήθεια, θα κάψει ανθρώπους».

«Υποτιμά τον ανδρισμό μου κι όλα αυτά. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο», είπε ο Τάκης.

 




Ο Άρης σηκώθηκε έξαλλος κι άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Έχω 30 χρόνια καριέρα και θα με ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;».

«Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;» του απάντησε ο Τάκης.

Εκείνη τη στιγμή ήταν που επενέβη η παραγωγή για να ηρεμήσει τα πνεύματα κι έβγαλε έξω τόσο τον Άρη όσο και το Τάκη, που ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

Last modified on Tuesday, 19 April 2022 13:50

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση