Media News

Friday, 15 October 2021 22:43

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Πώς σχολίασε το Twitter την πρεμιέρα

Rate this item
(0 votes)
«Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα»: Tο πρώτο νέο επεισόδιο με την υπογραφή των Ρέππα-Παπαθανασίου

Έχουν περάσει 25 χρόνια από το τελευταίο ολοκαίνουριο επεισόδιο με την υπογραφή του Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στη μικρή οθόνη. Μετά τις νοσταλγικές «Τρεις Χάριτες» και το πρωτοποριακό «Δις Εξαμαρτείν» το σεναριακό δίδυμο επιστρέφει με νέα σπαρταριστή κωμωδία.

Οι δύο σεναριογράφοι σημάδεψαν την ιδιωτική τηλεόραση στη γέννησή της, εκεί στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, με δυο σειρές που σήμερα θεωρούνται κλασικά δείγματα κωμωδίας.

Η κωμωδία του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, που βασίζεται στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση, περιγράφει τη ζωή και τις καθημερινές συγκρούσεις των κατοίκων μιας φανταστικής κωμόπολης της κεντρικής Ελλάδας.

Η Πένη και ο Λυκούργος Νταλαούρας, εκλεκτοί κάτοικοι του Κουδουναρίου, ονειρεύονται ότι η μοναχοκόρη τους θα κάνει έναν γάμο αντάξιο των προσδοκιών τους.

Με έναν πρίγκιπα ή έστω με έναν λόρδο. Όταν η νεαρή επιστρέφει στο σπίτι με τον συμφοιτητή της τον οποίο γνώρισε στο Λονδίνο, όλοι πιστεύουν ότι θα συμπεθεριάσουν με αληθινούς λόρδους.

Από τη στιγμή που θα καταλάβουν πως η οικογένεια του υποψήφιου γαμπρού είναι από τα διπλανά Τίρανα, οι σουρεαλιστικές καταστάσεις θα ξεπεράσουν κάθε όριο.

Οι Αλβανοί συμπέθεροι είναι ο καταλύτης, που θα βοηθήσει να ξεδιπλωθούν ο νεοπλουτισμός, η ξιπασιά, ο σουσουδισμός, η απληστία, η ημιμάθεια, η επιπολαιότητα και πάνω απ’ όλα η ανειλικρίνεια, που γίνεται διαρκώς αιτία για αλυσιδωτές αστείες…επιπλοκές.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους απολαμβάνουμε τους ηθοποιούς Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka.

Παράλληλα, σε ξεχωριστούς ρόλους εμφανίζονται η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Τα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα - Αποθέωση για Λεκάκη - Κούκουρα

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified on Friday, 15 October 2021 23:06

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By Netclick

Αναζητηση