Music

Saturday, 08 January 2022 12:59

Απόλαυσε κάθε τύπο άσκησης και το κατάλληλο μενού της Taste & Diet

Rate this item
(0 votes)
Αυτή τη χρονιά, θέστε ως στόχο της βελτίωση των φυσικών σας ικανοτήτων και την ενίσχυση της υγείας του σώματός σας, σε συνδυασμό με μια υγιεινή, θρεπτική και ισορροπημένη διατροφή από την Taste & Diet


Κάθε τύπος άσκησης είναι ζωή! Επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει και η Taste & Diet θα φροντίσει τη διατροφή σου. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε την νέα χρονιά, πέρα από την υιοθέτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής που θα μας απαλλάξει από τα περιττά κιλά, θα βελτιώσει το σώμα μας και την διάθεση μας.

 

Το καταλληλότερο διατροφικό πλάνο για τους στόχους αυτούς δεν είναι άλλο από το Medi Taste της Taste & Diet.

Το Medi Taste είναι ένα ειδικό μενού με ελάχιστα λιπαρά το οποίο απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα ανθρώπων. Εάν ανήκετε στα άτομα με δισλιπιδαιμίες και νόσους του μεταβολισμού, στα άτομα επιβαρυμένα καρδιολογικά, στα άτομα που δεν χάνουν βάρος με άλλα διατροφικά σχήματα, στα άτομα που πάσχουν από νόσους κολλαγόνου, στις γυναίκες που κάνουν ορμονοθεραπεία ή απλώς θέλετε να αποτοξινώσετε το σώμα σας από την διατροφή των γιορτών και να χάσετε βάρος, τότε το Medi Taste είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Για όλα τα γεύματα του Medi Taste χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες ειδικών προδιαγραφών, όπως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, υδατάνθρακες ολικής άλεσης, άπαχο κρέας, ψάρι, όσπρια και λαχανικά παρασκευασμένα στον ατμό. Καθώς είναι ένα απόλυτα άναλο μενού αρκείται στο νάτριο που προσφέρουν οι πρώτες ύλες από τη φύση τους, ενώ για τα επιδόρπια χρησιμοποιούνται φυσικά γλυκαντικά.

Εννοείται πως από το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής δεν λείπει η γεύση καθώς η Taste & Diet προσφέρει πολλές απολαυστικές επιλογές όπως, φιλέτο σολομού με άνηθο, μπρόκολο και άγριο ρύζι για μεσημεριανό, κοτόπιτα με αγγούρι και τσέρι για βραδινό και choco cream ή choco banana για επιδόρπιο.

Αυτή τη χρονιά, θέστε ως στόχο της βελτίωση των φυσικών σας ικανοτήτων και την ενίσχυση της υγείας του σώματός σας, σε συνδυασμό με μια υγιεινή, θρεπτική και ισορροπημένη διατροφή από την Taste & Diet.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση