Music

Wednesday, 12 January 2022 22:40

Adele: Αυτό είναι το νέο της βιντεοκλίπ, ακούστε το τραγούδι «Oh My God»

Rate this item
(0 votes)
Μετά την κυκλοφορία του βίντεο, η 33χρονη Adele, ευχαρίστησε τους συντελεστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Έχω συνεργαστεί ξανά με τον Sam Brown για το "Oh My God" που σκηνοθέτησε το βίντεο "Rolling In The Deep"! Να συνεργαστούμε ξανά μαζί μια δεκαετία αργότερα ήταν τουλάχιστον νοσταλγική»

Η  Adele  μόλις κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Oh My God», από το πρόσφατο album της«30». Adele και Sam Brown, ο οποίος σκηνοθέτησε και το video του «Rolling In The Deep», το 2010, συνεργάζονται ξανά.

Στις 21 Ιανουαρίου η Adele θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο The Colosseum of Caesars Palace Hotel του Λας Βέγκας.

 

Το ασπρόμαυρο μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία Σαμ Μπράουν, ανοίγει με έναν προβολέα σε μια καρέκλα με ένα μήλο τοποθετημένο από πάνω. Στη συνέχεια μεταβαίνει γρήγορα στην Adele, η οποία αρχίζει να τραγουδά στωικά την πρώτη γραμμή καθώς περιβάλλεται από καρέκλες.

Καθώς το βίντεο συνεχίζεται, οι θεατές βλέπουν μια συνεχόμενη λήψη χάους να ακολουθεί με νούμερα χορεύτριας, καρέκλες και μια εικόνα της Adele που αντικατοπτρίζει - με πολλές αλλαγές στο ντύσιμο. Το βίντεο περιλαμβάνει επίσης έναν πύθωνα, ένα άλογο, χορευτές που γυρίζουν στον αέρα και μια αναμμένη καρέκλα, όλα ταιριάζουν με τον τόνο της μελωδίας. Όλα τελειώνουν με την Adele να δαγκώνει διακριτικά το μήλο που φαίνεται στην αρχή.

 

 

Last modified on Wednesday, 12 January 2022 22:50

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση