Music

Thursday, 13 January 2022 22:18

Υψηλή ποιότητα και ασφάλεια με τα νέα αντισηπτικά της HAAN

Rate this item
(0 votes)
Τα αντισηπτικά της εταιρείας HAAN συστήθηκαν πρώτη φορά στην Ελλάδα στις αρχές του 2020. 

Από τότε μέχρι σήμερα η εξέλιξη είναι διαρκής, παρουσιάζοντάς μας νέα προϊόντα τα οποία μας υπενθυμίζουν τα υψηλά πρότυπα καινοτομίας, λειτουργικότητας και βιωσιμότητας που χαρακτηρίζουν την εταιρεία.

Με τις ανακυκλώσιμες και επαναγεμιζόμενες συσκευασίες που διαθέτουν οι κρέμες χεριών, οι οδοντόκρεμες, καθώς και τα σαπούνια χεριών γίνεται φανερό ότι ο σκοπός της εταιρείας παραμένει ο ίδιος, να έχουμε ως στάση ζωής το μότο less is more.

Με 96% φυσικά συστατικά και δροσερά αρώματα που αφυπνίζουν τις αισθήσεις μας, η συλλογή της HAAN συμπληρώνεται με αυτά τα 3 νέα προϊόντα στον τομέα της υγιεινής, κάνοντας την διαδικασία εύκολη και διασκεδαστική για εμάς, παράλληλα όμως φιλική και ευνοϊκή προς το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 3247128 email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Last modified on Thursday, 13 January 2022 22:20

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση