Music

Tuesday, 10 May 2022 22:07

Eurovision 2022: Ξεκίνησε ο πρώτος ημιτελικός - Οι χώρες που διαγωνίζονται και οι προβλέψεις για την Ελλάδα

Rate this item
(0 votes)
Ξεκίνησε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2022 και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Τορίνο και την Αμάντα Γεωργιάδη, που εκπροσωπεί τη χώρα μας.



Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στη 15η θέση και το τραγούδι «Die Together» αφηγείται μια αληθινή ιστορία αγάπης που έζησε, έγραψε και ερμηνεύει η ίδια η Αμάντα Γεωργιάδη.

 

 

«Το ''Die Together' είναι κατά τη γνώμη μου η έκφραση του απόλυτου έρωτα. Είχα χωρίσει από τον πρώτο μου μεγάλο έρωτα και για ενάμιση χρόνο δεν μπορούσα να γράψω ούτε νότα. Όλα μου τα συναισθήματα λοιπόν εκφράστηκαν σε αυτό το τραγούδι. Η ιδέα ήρθε όταν χωρίσαμε. Με το ''Die Together'' ήταν ουσιαστικά σαν να έβαλα μία τελεία σε αυτή τη σχέση και να προχώρησα», έχει αναφέρει η ίδια για το τραγούδι.

 

 

Ποιος θα ανακοινώσει το 12άρι


Όσο για το ποιος θα ανακοινώσει φέτος το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της 66ης Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο Pala Olympico του Τορίνο της Ιταλίας, αυτή δεν είναι άλλη από την περσινή εκπρόσωπο της χώρας μας, Στεφανία Λυμπερακάκη.

 

Το «Die Τogether» της Ελλάδας

Μια αληθινή ιστορία αγάπης που έζησε, έγραψε και ερμηνεύει η Αμάντα Γεωργιάδη διηγείται το τραγούδι «Die Τogether», που βγήκε πρώτη φορά στον αέρα την Πέμπτη 10 Μαρτίου.  Με φόντο το μοναδικό τοπίο της ακριτικής Σύμης, όπου έγιναν τα γυρίσματα, ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας επέλεξε να μη δημιουργήσει μια συνηθισμένη πλοκή που έχουν συνήθως αντίστοιχα video clip, αλλά να εστιάσει με τον φακό του στις τόσο διαφορετικές στιγμές και στα συναισθήματα που κρύβει κάθε σχέση.

 

Οι προβλέψεις

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στην 15η θέση και οι μέχρι τώρα προβλέψεις, την τοποθετούν στη 2η θέση. Το απόλυτο φαβορί όμως της φετινής Eurovision είναι η Ουκρανία, που σήμερα θα εμφανιστεί στην έκτη θέση.

Η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Αρμενία και η Πορτογαλία συγκεντρώνουν επίσης καλές πιθανότητες να περάσουν στον τελικό του Σαββάτου.

Last modified on Tuesday, 10 May 2022 22:20

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση