Music

Friday, 20 August 2021 13:45

Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με κορωνοϊό - Συνεχίζει τη μάχη του

Rate this item
(0 votes)
Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται με πυρετό και δύσπνοια

Την «πόρτα» του Νίκου Οικονομόπουλου χτύπησε ο κορωνοϊός. Ο τραγουδιστής διεγνώσθη θετικός μετά από διακοπές στη Μύκονο. Μπήκε σε καραντίνα αλλά η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Οι πληροφορίες λένε ότι ότι ο 37χρονος -που είναι ανεμβολίαστος-  παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα και δυσκολία στην αναπνοή. Παράλληλα, το cyclades24.gr σημειώνει ότι γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα παρόμοια με αυτά του ιού.

Έκανε τεστ και αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε στο σπίτι του. Στο νοσοκομείο παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό και συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια. Επίσης, είναι εμπύρετος.

 Τι έχει δηλώσει για το εμβόλιο


Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε συνέντευξη που είχε δώσει πέρσι στον ραδιοφωνικό σταθμό Ρυθμός 9,49, είχε αναφερθεί τόσο στον κοροναϊό όσο και για τον τρόπο που η εκκλησία αντιμετώπισε την πανδημία. Μεταξύ άλλων, είχε σημειώσει ότι θα λάμβανε την Θεία Κοινωνία ακόμα και αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με λέπρα ή οποιαδήποτε μεταδοτικά ασθένεια.

Διαβάστε χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης:


«Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορωνοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει». Αναφορικά με το αν παίρνει μέτρα ασφαλείας με αντισηπτικά είπε: «Το κάνω σε μεγαλύτερο βαθμό από πριν».

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέφερε πώς κανένας από τους δημοσιογράφους δεν τον ρώτησε κάτι σχετικά με την πίστη και την θρησκεία μας, λέγοντας πώς οι άνθρωποι κάνουν σαν να μην υπάρχει: «Υπάρχει μόνο κοροναϊός, υπάρχει μόνο η δουλειά και δεν υπάρχει η πίστη, δεν υπάρχει ο Χριστός και πρέπει να τον ξεχάσουμε».

Αποκάλυψε δε, πως συνέχεια επικοινωνεί με τον πνευματικό του τηλεφωνικά και πλέον από κοντά αφού πλέον επιτρέπεται. «Εκπροσωπώ τους ανθρώπους που θα ήθελαν να πάνε στην εκκλησία και να κοινωνήσουν. Εγώ θα κοινωνούσα αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός, ποια είναι η χειρότερη αρρώστια που μπορεί να υπάρχει, που να είναι κολλητική, εγώ θα πήγαινα, το ομολογώ, το λέω και δημοσίως να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα».

 

Δείτε βίντεο από τις διακοπές του μέσα στο καλοκαίρι

Last modified on Monday, 23 August 2021 15:59

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By Netclick

Αναζητηση