People

Wednesday, 27 October 2021 12:51

J2US: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κέλλυς Κελεκίδου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Rate this item
(0 votes)
Η εμφάνιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Κέλλυς Κελεκίδου στο J2US


Το ζευγάρι που βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ένα βήμα πριν την αποχώρηση τραγούδησε το «Μη γυρίσεις ξανά» της Νατάσας Θεοδωρίδου. Κέλλυ Κελεκίδου και Δημήτρης Αλεξάνδρου ντυμένοι στα μαύρα έκαναν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους με τους κριτές βέβαια να επισημαίνουν στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ότι ήταν καλός αλλά θέλει δουλειά. Η αγαπημένη Δέσποινα Βανδή σχολίασε γεμάτη χιούμορ «Δεν υπάρχει γιατρειά, το καταλαβαίνεις έτσι;».

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 28 βαθμούς.

«Σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μας για τα τόσο όμορφα μηνύματα σας και για την στήριξή σας! ♥️Το @j2us_gr είναι ένα υπέροχο party κάθε Σάββατο και το απολαμβάνω τόσο πολύ σε κάθε μας live με τον @dimitris_alexandrou !Ότι και να σας πω για αυτό το τόσο φωτεινό πλάσμα θα είναι λίγο!?❤️Ραντεβού και πάλι το Σάββατο! Ανυπομονώ!», έγραψε η εντυπωσιακή και άκρως ανανεωμένη τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου, που φέτος λάμπει στη σκηνή του J2US.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση