People

Tuesday, 09 November 2021 23:17

Στην Ελλάδα η Heidi Klum για χάρη του γερμανικού GNTM: Ποζάρει με καμβά την ελληνική σημαία

Rate this item
(0 votes)
Η Heidi Klum βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας για χάρη του γερμανικού GNTM

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Heidi Klum, για τα γυρίσματα του γερμανικού Next top Model.

Το πασίγνωστο μοντέλο, από το 2006 έχει αναλάβει την παρουσίαση του Germany’s Next Top Model, το οποίο προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία.

Έτσι για τις ανάγκες του ριάλιτι μόδας, η Heidi Klum βρέθηκε στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα και στην Μύκονο.

Μετά από τα γυρίσματα στην Αθήνα, όπου το σουπερμόντελ εθεάθη στο Ζάππειο και την Διονυσίου Αρεοπαγίτου,  επιβιβάστηκε σε πλοίο από τον Πειραιά και κατευθύνθηκε στην Μύκονο.


 

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει βίντεο από την αναχώρησή της από το λιμάνι. Σε ένα από αυτά  ανταλλάσσει τρυφερά φιλιά με τον σύζυγό της, Tom Kaulitz, με φόντο τα χρώματα της ανατολής του ήλιου.

 

Πριν από το βίντεο, είχε αναρτήσει κι άλλες στιγμές από το ταξίδι της στην Ελλάδα. Στη μία ποζάρει στα σκαλιά του Ζαππείου και σε άλλη στη βεράντα του ξενοδοχείου που διέμενε.

 

Μάλιστα, σε ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο Instagram, το μοντέλο και παρουσιάστρια εθεάθη να περπατά ξυπόλητη στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

 

 

Μάλιστα το μεσημέρι της Τρίτης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία όπου ποζάρει χαρούμενη με φόντο την ελληνική σημαία.

 

 

Last modified on Tuesday, 09 November 2021 23:25

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

About Us

It’s MyLiFeStyle! Δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρονικό περιοδικό life & style, haute couture μόδας, ευ ζην και των πιο λαμπερών και κορυφαίων events-brands στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια έμπιστη, έγκυρη και πολύτιμη «πηγή» που έχει ένα σκοπό. Τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Η δημοσιογραφική ομάδα, συνεργαζόμενη με το πιο αναπτυσσόμενο digital business agency εργάζεται καθημερινά και πυρετωδώς για αυτό το αποτέλεσμα. Ladies and Gentlemen, frost yourselves…

Χρήσιμα

Get In Touch

Address: Karneadou 23, Kolonaki, Athens, 10675

Phone: +30 698 0944 739

Email: itsmylifestylegr@gmail.com

Website: www.itsmylifestyle.gr

© It's my Lifestyle. All Rights Reserved. Developed By WEB Ocean

Αναζητηση