Print this page
Wednesday, 10 November 2021 19:26

«Great Gatsby» πάρτι για τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Λοΐζου - Παναγιώτου στη «Μεγάλη Βρετανία» με εκλεκτούς καλεσμένους

Rate this item
(0 votes)
Σαν μία σύγχρονη «πριγκίπισσα» με λευκή maxi τουαλέτα, εμφανίστηκε η πανέμορφη Αλεξάνδρα Λοΐζου - Παναγιώτου στο πλευρό του συζύγου της, Ελληνοκύπριου μεγιστάνα του real estate, Ανδρέα Παναγιώτου, οι οποίοι γιόρτασαν τα γενέθλια της σε ένα λαμπερό και glamour πάρτυ με θέμα «Great Gatsby» στο ballroom  ξενοδοχείου στο κέντρο της πρωτεύουσας.



Μπορεί το ζευγάρι να μένει στο Λονδίνο, ωστόσο αποφάσισε να γιορτάσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα στην Αθήνα, έχοντας κοντά του αγαπημένους φίλους και συγγενείς, οι οποίοι τους τίμησαν με την παρουσία τους, διασκέδασαν και πλημμύρισαν με στιγμιότυπα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τη διασκέδαση των καλεσμένων είχε αναλάβει η Νίνα Λοτσάρη, πολύ καλή φίλη της Αλεξάνδρας, η οποία ανέβηκε στη σκηνή και αφιέρωσε τραγούδια στο ζευγάρι, τραγουδώντας τζαζ και ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους.


Κατά τη διάρκεια του δείπνου, χορευτές ντυμένοι με ρούχα εποχής εμφανίστηκαν στο χώρο, ανάμεσα στα τραπέζια των καλεσμένων και παρουσίασαν ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό show.

Το σκηνικό στήθηκε στο ιστορικό και υπερπολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και το θέμα του πάρτι ήταν «Great Gatsby» με τους καλεσμένους να κάνουν ανάλογες εμφανίσεις.

 

 

Μεταξύ των καλεσμένων, η υπέρκομψη Νατάσα Θεοδωρίδου, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, η κουμπάρα τους, Μαρίνα Βερνίκου, η εικαστικός Αγγελική Αγγελίδη, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η επιχειρηματίας Σούλα Λιάκου, η σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο διάσημος σχεδιαστής Μόδας, Μιχάλης Μανιάτης, ο PR manager Γιώργος Ντάβλας και πολλοί άλλοι celebrities.

 

Σάκης Τανιμανίδης, Χριστίνα Μπόμπα, Ανδρέας Παναγιώτου, Αλεξάνδρα Λοΐζου – Παναγιώτου, Μαρίνα Βερνίκου

Νατάσα Θεοδωρίδου, Αλεξάνδρα Λοΐζου – Παναγιώτου, Ανδρέας Παναγιώτου

 

Ο κορυφαίος πλαστικός χειρουργός Ζήσης Μπουκουβάλας με την πάντα κομψή και αριστοκρατική Άλκηστις Πρίνου, γιατρό στο επάγγελμα, πρότυπο γυναικών με πολλούς ρόλους, μαζί με το ζευγάρι

 

Ο διάσημος σχεδιαστής Μόδας Μιχάλης Μανιάτης με την  Αγγελική Αγγελίδη

Ανδρέας Παναγιώτου, Αλεξάνδρα Λοΐζου – Παναγιώτου, Έλενα Ντάβλα, Γιώργος Ντάβλας

 

Μιχάλης Μανιάτης, Έλενα Ντάβλα

Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Αλεξάνδρα Λοΐζου – Παναγιώτου, Ανδρέας Παναγιώτου, Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Ειρήνη Νταϊφά, Ανδρέας Παναγιώτου, Αλεξάνδρα Λοΐζου – Παναγιώτου, Ντέλλα Ρούνικ, Θανάσης Κυρατσούς

  Ανδρέας Παναγιώτου, Αλεξάνδρα Λοΐζου – Παναγιώτου,Μιχάλης Μανιάτης, Βασιλική Πετρίδου

Μιχάλης Μανιάτης, Χρήστος Μπασόπουλος

Last modified on Saturday, 13 November 2021 18:59
It's My Lifestyle

Latest from It's My Lifestyle